Arkadaşlar bugün aklıma geldi ve süper olurdu
Motorumuzu iphone dan çalıştırmamız mümkün mü
Yurtdışında felan böyle bir kit var mı
Arkadaşlar bugün aklıma geldi ve süper olurdu
Motorumuzu iphone dan çalıştırmamız mümkün mü
Yurtdışında felan böyle bir kit var mı
"iphone uyumlu powerbank'ı olan var mı" diye otostop yapan motorcular gözümün önüne geliyor da birden, hafiften bi gülme alıyor
Hhahahhaa bak bu süpermiş
süper fikir.
kırılmasının akabinde yapılmış en kolay motosiklet hırsızlıkları baş gösterir.
basliga girmeden once ipone yag sandim calistirmak ne alaka dedim olay cok farkliymis.
Yemek pişiren iPhone uygulaması deseydin yardımcı olurdum,
ama motor çalıştıran İphone konusunda fikrim yok....
diyecektim ki hevesim kursağımda kaldı.
Şu linki incelersen (İngilizcen yoksa google çeviri kullan artık) fikir verir ama ciddi maliyet gerektireceğe benziyor.
http://mashable.com/2009/10/13/viper-smartstart/
Hulen hay ben bu teknolojinin ... adama doğru düzgün dalga bile geçirtmez oldu artık
IR remote (kızılötesi) olan bir telefon ile yapmak imkansız değil.
İlla iphone ile olsun istersen, motosiklete de bir telefon bağlar wifi aracılığı ile yapabilirsin. Yada motordaki telefon numarasını arar, telefon cevap verince belirlediğin bir rakama bastığında motosikleti çalıştırır. Velhasıl aslında para her motoru herşekilde çalıştırır
Bu şekilde far rengi far acip kapama kiti olduğuna gore, buda yapılabilir. Telefondayim bakamiyorum suan
yazılım her zaman donanımdan daha çok kırılır, bozulur, çözülür. o yüzden mekanik bi aksam olmalı bence
Aracımda kumanda ile çalışan bi sistem yaptım hazır kit olarak satılıyor bağlantısı biraz cafcaflı olmuştu Motor için bunu düşünmedim hiç motorun ruhuna aykırı bence
Bir ara doktora gitmenize gerek kalmayacak iphone teşhisi koyacak ve kanserli hücreleri temizleyecek demişlerdi, çok bekledik ama olmadı bu olur inşallah.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)