swallow marka lastik kullananlar, bu lastiği nasıl bilirsiniz?
Reklamlar
-
Merhaba, salcano Wolf umun arka lastiği balon yaptı. Eskiydi zaten. 3.5 yaşında en az. Bugün değiştirmek zorunda kaldım. Ama gittiğim lastikçide fazla seçeneğim yoktu. Irc ve swallow. Asfalt lastiği, viraj lastiği gibi gözüken swallow marka lastiği taktırmak zorunda kaldım. Lastik 50 tl, çelik tubless sibop ve işçilik toplamda 80 tl verdim. Merak ettiğim lastiği kullananların yorumu. 5 para etmez, dandik, idare eder, süper vs gibi. Selamlar sevgiler. :-)
Reklamlar
-
ben swallow un cross lastiğini kullanıyorum, fiyatına göre iyi
ama cadde lastiği nasıldır bilemiycem
-
Yani merak ettiğim çok kayarmı yaşta falan? Veya habire patlarmı? Tubless lastik. Üstünden çıkan hiç patlamamıştı. 20 kusur bin km,3.5 -4 yıl kullanımda :-)
-
Ben de Swallow'un Cross lastiğini kullandım ve memnun kaldım. Asfalt performansı da iyiydi. Lakin yol lastikleri için birşey diyemem.
-
Kullanıp göreceğiz o zaman teşekkürler.
-
ben kullanıyorum gayet memnunum bizim buralarda pırelli mıchelin filn bulunmuyor pek bulsamda çok eski tarihli nettende almak zor geldi swallow aldım gayet memnunum
-
Sağol. Bende aldım. Orta derece bi lastik o zaman. Fena değil.
-
saglamlık olarak bence iyi ama cross lastik kullandıgım için yol tutus olayını bilemiycem
yaklasık 2 senedir kullanıyorum daha lastiğim patlamadı, yada ben patlatmayı beceremedim
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)