ybr sübap ayarı kaçlık sentil ile yapılır..
-
28 Ağustos 2008, 01:20
uguri88 adlı üyeden alıntı
Kardeşim manyakmısınız siz.Sakın ha kendiniz sübap ayarı yapayım demeyin.O öle hemen kapağı açıpta yapılmıyor.İlk önce statör kapağında kocaman vida vardır.Tornavidala onu açıp içine lokma anahtar sokarak sağa doğru sıkışıncaya kadar çevirmeniz falan lazımki bunuda siz yapamazsınız.En iyisi bu işlerden iyi anlayan bi ustaya götürün
taylan1980 adlı üyeden alıntı
Subap ayar işi usta işidir, kesinlikle serviste yaptırın. Ayrıca yakıt için ise Kullanım Klavuzuna dikka t edin ve SADECE KURŞUNSUZ KULLANIN!!!
taylan1980 adlı üyeden alıntı
digiboy sen kendin bir üstad mısın bir otorite misin bilmem ama fikrin neyse onu söyle yeter. başkalarına "kınıyorum, al biri daha " gibi cevaplar yazarak ne yapmaya çalıştığını anlamıyorum. Burası bir forum sayfası, herkes görüşlerini yazmakta serbesttir, seninde kimseyi kınamaya hakkın yoktur. Yaz kendi görüşünü, soruyu soran da ne isterse onu yapar zaten.
Forum içerisinde "Sen neden kurcalıyorsun motorunu" akılın mı yok demek! yerine;
bu: http://www.motosiklet.net/forum/tekn...i-anlatim.html ve benzeri bilgileri paylaşarak, eli yatkın, meraklı vede merak eden; motosikleti sadece sürmek değil kendi emeğinin geçeceği bir hobi olarak gören kişilere gerekli bilgi paylaşımı yapmak daha hoş, daha güzel hatta daha insancıldır...
Linke bir göz atarsanız ve bu linklerin çoğalması haricinde bir fikriniz yoksa kimseyle boşuna uğraşmayınız rica ederim...
Saygılar...
ʞoʎ ʎǝşıq uǝpıƃ sɹǝʇ ɯıʎıʎı uǝq
Reklamlar
-
28 Ağustos 2008, 01:32
tbk_1980 adlı üyeden alıntı
Forum içerisinde "Sen neden kurcalıyorsun motorunu" akılın mı yok demek! yerine;
bu:
http://www.motosiklet.net/forum/tekn...i-anlatim.html ve benzeri bilgileri paylaşarak, eli yatkın, meraklı vede merak eden; motosikleti sadece sürmek değil kendi emeğinin geçeceği bir hobi olarak gören kişilere gerekli bilgi paylaşımı yapmak daha hoş, daha güzel hatta daha insancıldır...
Linke bir göz atarsanız ve bu linklerin çoğalması haricinde bir fikriniz yoksa kimseyle boşuna uğraşmayınız rica ederim...
Saygılar...
arkadaşım sen uğuri88 arkadaşımızın yazdıklarını okumadın heralde istersen tekrar bi bak yakışıyomu hiç bu tur hakaret edici yazılara illaki bi cevap gelecektir burda kimse kendini usta vs. sanmaz ama kimse (manyakmısınız) gibi bi kelimede kullanamaz doğrumu uğuri88 arkadaşımız burda yanlış sözler kullanmış ben ve digi_boy26 arkadaşımız gereken cevabı verdik yanlışmı yaptık sence....
-
28 Ağustos 2008, 01:37
tbk_1980 adlı üyeden alıntı
bu:
http://www.motosiklet.net/forum/tekn...i-anlatim.html ve benzeri bilgileri paylaşarak, eli yatkın, meraklı vede merak eden; motosikleti sadece sürmek değil kendi emeğinin geçeceği bir hobi olarak gören kişilere gerekli bilgi paylaşımı yapmak daha hoş, daha güzel hatta daha insancıldır...
Saygılar...
öyle de özgür abi birisinin uyarması gerekiyoru onu lokman'la biz üstlendik. ne onur'lar bakmış ne de başkası. kendimi gözetlenir gibi hissettim şimdi bak
-
28 Ağustos 2008, 02:20
-
28 Ağustos 2008, 02:22
-
28 Ağustos 2008, 05:45
İngilizcen varsa yabancı sitelere bak, her türlü ayarla ilgili bilgiler bulunuyor. Ben araba için pek çok bilgiye ulaşmıştım, motosiklet içinde vardır...
-
BarisB77 adlı üyeden alıntı
YBR125 için,
Emme: 0.08~0.12 mm
Egzoz: 0.10~0.14 mm
aynen bu şekilde olacak arkadaşlar
-
abi en son cevap 2008 de atılmış niye konuyu hortlatıyosun ki
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)
Bu Konudaki Etiketler