Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
2. sayfa BirinciBirinci 12

ybr sübap ayarı kaçlık sentil ile yapılır..

Motovento
    REKLAM ALANI
    tbk_1980 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kuru Fasulye tepkimeli, Enjeksiyon sistemi........
    Alıntı uguri88 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Kardeşim manyakmısınız siz.Sakın ha kendiniz sübap ayarı yapayım demeyin.O öle hemen kapağı açıpta yapılmıyor.İlk önce statör kapağında kocaman vida vardır.Tornavidala onu açıp içine lokma anahtar sokarak sağa doğru sıkışıncaya kadar çevirmeniz falan lazımki bunuda siz yapamazsınız.En iyisi bu işlerden iyi anlayan bi ustaya götürün
    Alıntı taylan1980 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Subap ayar işi usta işidir, kesinlikle serviste yaptırın. Ayrıca yakıt için ise Kullanım Klavuzuna dikka t edin ve SADECE KURŞUNSUZ KULLANIN!!!
    Alıntı taylan1980 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    digiboy sen kendin bir üstad mısın bir otorite misin bilmem ama fikrin neyse onu söyle yeter. başkalarına "kınıyorum, al biri daha " gibi cevaplar yazarak ne yapmaya çalıştığını anlamıyorum. Burası bir forum sayfası, herkes görüşlerini yazmakta serbesttir, seninde kimseyi kınamaya hakkın yoktur. Yaz kendi görüşünü, soruyu soran da ne isterse onu yapar zaten.

Forum içerisinde "Sen neden kurcalıyorsun motorunu" akılın mı yok demek! yerine;
    bu: http://www.motosiklet.net/forum/tekn...i-anlatim.html ve benzeri bilgileri paylaşarak, eli yatkın, meraklı vede merak eden; motosikleti sadece sürmek değil kendi emeğinin geçeceği bir hobi olarak gören kişilere gerekli bilgi paylaşımı yapmak daha hoş, daha güzel hatta daha insancıldır...
    Linke bir göz atarsanız ve bu linklerin çoğalması haricinde bir fikriniz yoksa kimseyle boşuna uğraşmayınız rica ederim...
    Saygılar...
    ʞoʎ ʎǝşıq uǝpıƃ sɹǝʇ ɯıʎıʎı uǝq

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    lokmanhekim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YBR 125 CİTY (2009)
    Alıntı tbk_1980 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Forum içerisinde "Sen neden kurcalıyorsun motorunu" akılın mı yok demek! yerine;
    bu: http://www.motosiklet.net/forum/tekn...i-anlatim.html ve benzeri bilgileri paylaşarak, eli yatkın, meraklı vede merak eden; motosikleti sadece sürmek değil kendi emeğinin geçeceği bir hobi olarak gören kişilere gerekli bilgi paylaşımı yapmak daha hoş, daha güzel hatta daha insancıldır...
    Linke bir göz atarsanız ve bu linklerin çoğalması haricinde bir fikriniz yoksa kimseyle boşuna uğraşmayınız rica ederim...
    Saygılar...
    arkadaşım sen uğuri88 arkadaşımızın yazdıklarını okumadın heralde istersen tekrar bi bak yakışıyomu hiç bu tur hakaret edici yazılara illaki bi cevap gelecektir burda kimse kendini usta vs. sanmaz ama kimse (manyakmısınız) gibi bi kelimede kullanamaz doğrumu uğuri88 arkadaşımız burda yanlış sözler kullanmış ben ve digi_boy26 arkadaşımız gereken cevabı verdik yanlışmı yaptık sence....

Motosikleti
    YBR_125_'05_KIRMIZI BROADWAY '92_BEYAZ
    Saygılar...
    öyle de özgür abi birisinin uyarması gerekiyoru onu lokman'la biz üstlendik. ne onur'lar bakmış ne de başkası. kendimi gözetlenir gibi hissettim şimdi bak

tbk_1980 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kuru Fasulye tepkimeli, Enjeksiyon sistemi........
    İyide bende o yazılara tepki verdim sizlere değil ki!
    Neden üstüne alındın ki Sinan kardeşim
    ʞoʎ ʎǝşıq uǝpıƃ sɹǝʇ ɯıʎıʎı uǝq

Motosikleti
    YBR_125_'05_KIRMIZI BROADWAY '92_BEYAZ
    İyide bende o yazılara tepki verdim sizlere değil ki!
    tamamdır özgür abi'm konu kapanmıştır öleyse

kalidor - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    İngilizcen varsa yabancı sitelere bak, her türlü ayarla ilgili bilgiler bulunuyor. Ben araba için pek çok bilgiye ulaşmıştım, motosiklet içinde vardır...

Motosikleti
    Yamaha YBR 125 esd 2011
    Alıntı BarisB77 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    YBR125 için,
    Emme: 0.08~0.12 mm
    Egzoz: 0.10~0.14 mm
    aynen bu şekilde olacak arkadaşlar

yasin. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha YZF-R25
    abi en son cevap 2008 de atılmış niye konuyu hortlatıyosun ki

REKLAM ALANI
2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)

Bu Konudaki Etiketler