Fren Diski imalatımız başlamıştır.
Her marka motorun ön ve arka disk çizimlerini ve imalatını yapıyoruz.
İrtibat ve detaylı bilgi için
0212 546 22 57
Teknik Pergel
Zeytinburnu/İstanbul
www.facebook.com/teknikpergel
Fren Diski imalatımız başlamıştır.
Her marka motorun ön ve arka disk çizimlerini ve imalatını yapıyoruz.
İrtibat ve detaylı bilgi için
0212 546 22 57
Teknik Pergel
Zeytinburnu/İstanbul
www.facebook.com/teknikpergel
hayırlı olsun,sevindirici haber.umarım fiyatlarda sevindiricidir
Fiyatlar orjinalinden çok çok daha ucuz.İsterseniz soğutma deliklerine istediğiniz şekilde motifte işleriz...
Hadi hayırlısı, bu tarz üretim amaçlı girişimler sevindirici..
Üretilen diskler umarım kaliteli ve uygun fiyatlı olur...
"Ne Mutlu Türküm Diyene" M.Kemal ATATÜRK
Salcano Wolf 125 28.03.2014 - 02.05.2016 (11.800 km)
Bajaj Pulsar NS 200 Trafiğe Çıkış: 09.05.2016 (46.500 km)
Ebat:35cmx40cmx35cm olan çatanın fiyatı 699TL+KDV dir.
istediğiniz ebatta imal edebiliyoruz bu fiyatlarda aşağı yada yukarı doğru değişiklik gösterir.
Diğer aksesuarlarıda karşılıklı konulaşarak çözüm üretmeye çalışırız.[COLOR="Silver"]
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:26 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:24 ----------
Diskleri inox malzemeden ve 45 HRC sertlikte malzemeden imal diyoruz.Elinizde numune varsa üzerinde çalışmada yapabiliriz.
"Ne Mutlu Türküm Diyene" M.Kemal ATATÜRK
Salcano Wolf 125 28.03.2014 - 02.05.2016 (11.800 km)
Bajaj Pulsar NS 200 Trafiğe Çıkış: 09.05.2016 (46.500 km)
Bana Yz125 için arka disk lazım. Fiyatını öğrenebilir miyim?
Ölçüler burada:
Bir konuda uyarmak isterim. Şekil önemli olabilir ama asıl önemli olan orijinal disk ile sizin yaptığınız diskin hammaddesinin aynı olması yada yaklaşık dayanıklılık sağlayacak bir hammadde olması
http://www.gunceltrend.com Binicem üstüne... Vurucam kırbacı!
Autocad çizimini göndersek imal eder misiniz ?
bu haber çok iyi oldu :D
dişli yapıyor musunuz ön dişli 15, 17 dişliye ihtiyacım var. veya arka dişli 43, 39 olabilir.
illaki malzeme çok önemli.çizimlerini yaptığım çok müşterim çeşitli malzemelerle geldiler . hatta st37 gibi çok ucuz ve yumuşak malzemeden imal eden müşterilerimizde oldu. biz farklı bir çelikten imal etmeyi uygun bulduk(ticaretini yaptığım için çelik kodunu veremiyorum). yüksek sıcaklıklara dayanıklı, aşınma direnci yüksek , kolay eğilmeyen, gerilimi alınmış. özellikle süper bike kullanan müşterilerim oldukça memnun kaldı. müşterimizin isteği doğrultusunda orjinal diskin birebir aynı hammaddesinden imal edebiliriz. sanıldığının aksine benim kullandığım malzemeden dayanımı daha düşük.
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:45 ----------
evet imal edebiliriz
Bin yılın sorusu , disk imalinde ham madde dayanıklı olduğuna göre Ön/Arka dişlide imal edebilirsiniz sanıyorum, ancak en öenmli husus tahmin ettiğiniz gibi Fiyat, yaptığınızı var sayarsak 40 dişli , 520 tip zincire göre bir arka dişli için (6 havşa yuvası harici estetik gereksiz) aşağı yukarı fiyat ne olur idi?
(Alüminyum yerine çelik olmasını yeğlerim)
Çelik kaliteleri 303, 304, 304L, 316, 410, 420, 430, 430F falan diye gider. Sizin diski imal ettiğiniz çeliğin numarası nedir ? Isıl işlem uygulanıyor mu ?
diye soracakken 2 mesaj yukarıda söyleyemem demişsiniz, şimdi gördüm. En azından ısıl işlem uygulanıyor mu onu bilelim en azından. Zaten hangi çelik türünden yapıldığı üç aşağı beş yukarı tahmin ediyorum.
Belirttiğiniz malzeme kalitelerinde disk üretimi için en elverişli malzeme cinsi 420 olandır.Bizim kullandığımız malzeme orjinal standartlarında ısıl işlem uygulanmış bir malzemedir.İmalat sonrasında yapılan ısıl işlemlerde malzeme homojenliğini kaybedebildiği için hazır sulanmış malzeme kullanıyoruz.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)