Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Today 50 oldu Spacy 110

Motovento
    REKLAM ALANI

Motosikleti
    Kawasaki VN 800
    Öncelikle iyi geceler , kelepir bir honda today aldım . Elimizde pert olmuş bir spacy 110 motoru vardi .

Todayin beyni , rotor ve okuyucusuyla motoru çalıştırdik . Spacy ler bildiğiniz gibi enjeksiyonlu biz onu cub karburatoru ile çalıştırdık . Artik tikandim olay su normalde 85 kilo bir sürücü ile spacy 90 100 km hiz yapıyor 10 saniye içinde de 50 yi falan görüyor .

Bizim motor kasa ufak olduğundan mükemmel hızlanıyor 10 saniye sonra hiz 60 a geliyor fakat devamı gelmiyor . Birde activa karburatoru ile deneyeceğim çünkü bu motorun 100 u devirmesi gerekiyor . Tamam elektrik orjinal değil beyin today beyni ama 70 de kalması canimi sıkıyor

Mantıklı mantıksız yorum yapiniz lütfen , çünkü unuttugum basit bir sey olmalı .
    TÜRK CHOPPER TÜRKİYE ESKİŞEHİR İL TEŞKİLATI - O ERRORDU DİSİPLİN OLDU

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    sahin08 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ramzey qm250-2006 skyjet-sj100-7 yuki gy200
    today ile spacy in sadece piston gömlekmi değiştirdiniz ???
    çünkü eger oyle ise aktarma sistemi yine ayni son hızda bırakır motoru diye düşünüyorum

lawyer_16 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Xmax
    mantıksız yorumların ilki benden gelsin ozaman vitesli motorlarda nasıl dişli oranları var ise scooterde de varyatör var. belki spacy varyatörü hatta belki bws varyatörü falan taksanız 100 kmyi de geçersiniz. aslında bu yorum bana gayet mantıklı geliyor ama saçmalamış da olabilirim yorum üstatların
    sahin08 bunu beğendi.

Motosikleti
    Kawasaki VN 800
    Motoru komple taktım demeyi unuttum arkadaşlar , herseyi ile

sahin08 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ramzey qm250-2006 skyjet-sj100-7 yuki gy200
    deneyerek bulacaksın sanırım ateşleme sıkıntısı yoksa karbüratör ama zaten bi karbüratör var ve 60 yaptırıyor
    gazı verince tam devrine çıkıyor mu boştayken gerçianlamak zor ama

Motosikleti
    Kawasaki VN 800
    Abi bu scooter boş u olmaz

Karbüratör olayını araştırı iken edindiğim püf nokta, manifold ile motora giriş mesafesi yanma kalitesini etkiliyor gibi bir şeye rastlamış idim.

Bu durumda performansın, injeksiyon manifoldu ile karbüratör'lü motorun manifold uzaklık / yakınlığı ile ilgili olduğunu sanıyorum.

( İşkembeii kübra'dan sallıyorum, bi bakmışsınız tutturmuşum )

Guven - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Crf 250 L
    Üç yıl Today kullandım. Today 60'ı geçmez. Zira 60 km. ile elektonik olarak sınırlandırılmış.
    Today beyni ile çalıştırdıysanız, sanırım bu kısıtlamadan dolayı 60'ın üzerine çıkmıyor.

Motosikleti
    Kawasaki VN 800
    Alıntı Carbondioxid adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Karbüratör olayını araştırı iken edindiğim püf nokta, manifold ile motora giriş mesafesi yanma kalitesini etkiliyor gibi bir şeye rastlamış idim.

Bu durumda performansın, injeksiyon manifoldu ile karbüratör'lü motorun manifold uzaklık / yakınlığı ile ilgili olduğunu sanıyorum.

( İşkembeii kübra'dan sallıyorum, bi bakmışsınız tutturmuşum )
    Alıntı guven61 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Üç yıl Today kullandım. Today 60'ı geçmez. Zira 60 km. ile elektonik olarak sınırlandırılmış.
    Today beyni ile çalıştırdıysanız, sanırım bu kısıtlamadan dolayı 60'ın üzerine çıkmıyor.
    canım abim spacy motorunu today şasesıne bagladık
    moturmotur bunu beğendi.

Motosikleti
    mondial mg125, mondial 150 mc
    karbüratör desem nasıl olur acaba 125 lik cg karbüratörü taksanız birde güzel hava ayarı yaparsanız belki değişebilir 2,25 tur hava ayarı yeterli olacaktır tahminen

Motosikleti
    Kawasaki VN 800
    Alıntı moturmotur adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    karbüratör desem nasıl olur acaba 125 lik cg karbüratörü taksanız birde güzel hava ayarı yaparsanız belki değişebilir 2,25 tur hava ayarı yeterli olacaktır tahminen
    baska karbüratör deneyeceğim zaten , unutmadan aklınızda 2-2.5 olarak kalmasın . İklime ve motora göre değişir
    TÜRK CHOPPER TÜRKİYE ESKİŞEHİR İL TEŞKİLATI - O ERRORDU DİSİPLİN OLDU

Motosikleti
    Kawasaki VN 800
    Bu motor satılıktir

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)