rampada bayiliyor ne yapabilirim
Reklamlar
-
Motorum pamdaba bayiliyor diyer yuki cinli motorlar basip gidiyor 2 kisi 3.vifesde bayilip 2.vitese almak zorunda kLiyorum genelde motoru dağda koy yerlerinde kullaniyorum seri motor ama tork yok devir alamiyor ON DİSLİ 18 ARKA 38 DİSLİ İLE BU SORUN DUZELİDMİ
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:19 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:08 ----------
Kimse yokmuuuuiiii
Reklamlar
-
Yarı git türkçe öğretmenini vur , sonra o motoru yak benım dandık caracal 200 bıle bu kdar arıza yapmıyor
-
Saol cok yardimci oldun bikerede guzel cevap ver
-
ya oğlum 125 cc motor eskı teknolojı uçacakmı hemde 2 kişi , bırde hor kullanıyorsan ne beklıyorsunkı
-
hor kullanma yok kullandığım yerde cok rampa olduğu için diyerlerine göre cekişi düşük ondan dedim 38 dişli orjinal 39 yapsam ne olur ne olmaz ou soruyorum
-
çekiş düşükse balata bıtmıstır
-
mterayes26 adlı üyeden alıntı
çekiş düşükse balata bıtmıstır
balata bitse motorun devri düşmezki :S
Bitmeyen tutkudur,özgürlüktür,her piston vuruşunda yürekte artan Aşk'tır motosiklet...
-
bütün balatalar ne deyişti 3.vitesde cekişi düsük arka dişliyi 38 orjinal 39 yapsam farklılık olurmu düzyoldada iyi gidiyor
-
Mertcan39 adlı üyeden alıntı
balata bitse motorun devri düşmezki :S
çocugum orda çekiş düşükse balata bitmiştir yazıyor , ulan yazman kıt okumanda kıt senin be
TÜRK CHOPPER TÜRKİYE ESKİŞEHİR İL TEŞKİLATI - O ERRORDU DİSİPLİN OLDU
-
benim orjinal dişliler 15-35 dişlilerle okadar alakalı olurmu bilmiyorum
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:19 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:17 ----------
mterayes26 adlı üyeden alıntı
çocugum orda çekiş düşükse balata bitmiştir yazıyor , ulan yazman kıt okumanda kıt senin be
kusura bakmayın ama motorun 3. viteste yürümüyor yani gaz yemiyor diyor motorum bağırıyor ama gitmiyor dememiş. ve çok aşşağılayıcı konuşuyorsunuz
Bitmeyen tutkudur,özgürlüktür,her piston vuruşunda yürekte artan Aşk'tır motosiklet...
-
aynen ağır konusuyorsunuz anlamıyorsanız yazmayın
-
Mertcan39 adlı üyeden alıntı
benim orjinal dişliler 15-35 dişlilerle okadar alakalı olurmu bilmiyorum
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:19 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:17 ----------
kusura bakmayın ama motorun 3. viteste yürümüyor yani gaz yemiyor diyor motorum bağırıyor ama gitmiyor dememiş. ve çok aşşağılayıcı konuşuyorsunuz
okuduğunu anlamazsa böyle oluyor malesef , gaz yemıyorsa motorda bagırmaz . Bence sende iyi oku yazılanı , diğerleri basıp GİDİYOR ben kalıyorum demiş . Motorun gücü 2. vitesi çevirmeye yetmıyorsa o motor devır de alamaz onun için 1 e atılır . 1 de çıkılır
-
ön dişli 18 arka 38 internette 16 var 15 var hangisi uygundur
-
nurllah12456 adlı üyeden alıntı
aynen ağır konusuyorsunuz anlamıyorsanız yazmayın
Anlayıp anlamadığımı , nickimi arattırıp görebilirsin . Gy 125 motorunu bana anlatma
-
yazcaksan güzel yaz yada hıc yazma
-
nurllah12456 adlı üyeden alıntı
ön dişli 18 arka 38 internette 16 var 15 var hangisi uygundur
ön dişlini 17 yap yani düşür , hız düşer ama çekiş artar
-
tamam işte yine aynı şeyi söylüyoruz ben yukarıda ilk yazdığın balata konusunu alıntı yaptım
-
bu iyi cvp nekadarlık hız düser ve cekiş artar yada sedece arkayı 39 yapsam ne olur
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:29 ----------
aynımı olur
-
arkayı 38 yaparsanız %2.6 torktan kazanmış ve okadarda hızınız düşmüş olur
-
nekadar oluyor 10 km 15 km 20 km hangisi düsüs yapıyor nkdar 10 km gibi ama zaten arka 38
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)