Ön dişliyi takıp çıkarmak arka dişliye göre daha kolaydır. İki vida bi kilit pulu vardır yada direk somunludur. üstündekini çıkartır onun yuvasına göre 15 dişli ararsın.
Ön dişliyi takıp çıkarmak arka dişliye göre daha kolaydır. İki vida bi kilit pulu vardır yada direk somunludur. üstündekini çıkartır onun yuvasına göre 15 dişli ararsın.
Etme cahille sohbet küstürürsün. Silme çıkını cam kırığıyla kestirirsin. ;)
http://www.facebook.com/amraercan
Yenden zincir ayari felan istiyormu
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:48 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:35 ----------
?? isteremi istemezmi oyle takılırmı iyi bi karbırator ayarı nasıl yapılır
Sureklikonu aciyorsun gerek yok ki bukadar konu acmaya. En basit yerden degistirmeye basla on disli 5 lira standart cg dislisi olur buyuk ihtimalle 15 disli al. Zaten omotor orjinali15ise 18 disliyi ceviremez. Devir saati var mi motorunda kac devirde oluyor 5. Vites 80kmhizda. Yani demem o ki disliyi kuculttugunde hizinda artabilir
Uc kisiyle 80 yapiyor zorlamadim 2 kisi 4.vitesde 80 90 yapiyor zorlasan belki 100 zor motorumdaki sorun gec devir almasi hemen alamiyor onu diyorum
Sorunundisli o zaman 15 disli al tak. yeniden zinxir ayari gerekiyor hatta zincirin cok uzamissa bir kac bakla cikarmak gerekebikir
Hmm sağolun
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:16 ----------
Gostergeyi deyistirsen baska gisterge cLisirmi
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:24 ----------
Abilerim motorum bide cok yakiyor hibi 1 lt benzinle 20 km hidiyor hem cok yakiyor hemde performansi dusuk nedendir motorda mavi dumanda atiyor calistirirken ama motor durumu iyi butun bakimlari yapildi yok abi gitmiyo hemde cok benzin iciyor
Baska gosterge uyar buyuk ihtimalle denemek lazm. Mavi duman yag yakiyor demektir buda motorun omrunu tamamlamaya basladigini.gosterir. siyah duman atarsa bu da yakit oraninin orantisiz oldugunu gosterir fazla yakit harciyor anlamina gelir
Usta motru komple bakti sanziman saqilmisti komple yPildi bende dedim yağ yKiyor diue ama motor durumu cok iyi dedi bizde anlamatik motor bazen calismiyor sanki benzin gelmiypr gibi kaebirator desek onada bakildi yapilmadan once 8 LT İCİYORDU SANKİ 600 CC MOTOR nedendir cozemedik bide honda motor ama yok yakiyor performansi da dusuk nedendir acaba
Su honda yamaha vs marka takintisindan bi vazgec yahu cin malida ayni sekilde calisiyor sadece kullanilan materyal honda da 1. Kaliteyse cinde 3-4 kalitede. Senin ustan yag yakan motora iyi dediyse ustani degistirme zamanin gelmis demektir. 125 lik motora 8 litreyinasil yaktirdin anlamadim. Ful dip gazda 3.8litre yaktirmistim benim cg cakmasina
Benim motosiklette de ( 150 HS )çekiş sıkıntısı meydana geldi. Alt kısımda egzoz vidasının biri yerinden kopmuş veya düşmüş o etki yapmış olabilir mi ?
CDİ ATESLEME bozuk olsa arAli olsa bunlari etkilermi yakit cekis iyi atesleme yapmama
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:53 ----------
Cdi den olabilirmi
bunu yapması için avukata gerek yok doğrular sadece foruma giripde fazlasıyla yardımcı oldular siz en iyi başka kişilere sataşın yada git ahlak dersi alın
Bitmeyen tutkudur,özgürlüktür,her piston vuruşunda yürekte artan Aşk'tır motosiklet...
MERCAN abi deymez konusmaya uzatıp duruyor uğraşmaya
Bir halt bilsenız ınsana tip tip konusmaz 3 gündür aynı sorunla uğrasmazdınız . Hee cdı anam ona da elle 300 tl ellerınden öpsün .
Walla cok yardimci olduniz artik ihtiyacim kalmadi sizinde konusmaya gerek kalmadi uzatmayada gerek yok
Bu motorun cdi si 25 tl altimda kawasaki yok
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)