espirini anlayısın çok güzel ama beceremiyorsun git internette bak
espirini anlayısın çok güzel ama beceremiyorsun git internette bak
TÜRK CHOPPER TÜRKİYE ESKİŞEHİR İL TEŞKİLATI - O ERRORDU DİSİPLİN OLDU
Off sen bize cahilmi diyon
Espiri konusunda berbartsin cok bos konusuyorsun
elinize hesap makinası alıp hesaplamanız gerek. son hızınız 100 km/h ise %2.6-3 eksilme ile 97 km/h son hızınız olur.
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:43 ----------
Türkçe'yi düzgün yazmamışsınız.
image is nothing without power, power is nothing without control.
ya beyler tamam ne takıldınız düzgün yazma konusuna
Ufak cc bir motor için hele ki 2 kişi ile rampa çıkmak zordur dişlilerle oynarsan motor daha da hantallaşır
öğretmen değilim ama bildiğim kadarından bir parça aktarmaya çalışayım:
Bazı kelimeler cümlenin ortasında olsalar dahi ilk harfleri büyük yazılırlar. (özel isimler vb.) Bu kelimelere ek konulması gerekirse " ' " (kesme işareti) ile kelimeden ayrılır. örn. : "evet haklısın, Türkçe'yi ve harfleri düzgün yazıyorum."
Ben öğretmen değilim. size bu yaşınızdan sonra ben öğretecek de değilim. kaldı ki kimsenin size bu saatten sonra herhangi bir şey öğretebileceğini de düşünmüyorum. neden bu kadar agresif olduğunuzu da anlayabilmiş değilim. size cevaben son mesajımdır bu.
tmm uzatmaya gerek yok sadece dıyer 125cc ler gıbı nasıl gıder dıyom sordum nerden nereye geldi
(: forumlar böyle nurullah... merak edersin spam kılıklının biri gelir konuyu saptırır. senin 125lik motosikletinin diğerleri gibi yokuşları tırmanabilmesi için fabrika çıkışındaki dişlileri takman gerekir. hem karnım doysun hem pastam dursun gibi bir şey söz konusu değil: hız istenirse ön dişli büyütülür, arka dişli küçültülür. bunun sonucunda hız artar, vitesler uzar ama tork düşer. tork istenirse ön dişli küçültülür, arka dişli büyütülür. ancak o zaman tork artar ama hız düşer, vitesler kısalır.
hangisini daha fazla istediğinin kararını vermen gerek: son hızın artsın mı? motosikletin yokuş tırmanırken seri mi olsun?
hem hız hem tork istiyorsan motosikletinin motorunu güçlendirmen gerek. o zaman da yakıt sarfiyatın artacak.
tecrübeli bir motosiklet kullanıcısı ve teknik bilgiye sahip biri olarak sen zaten bunları biliyosundur.
Ben arazide az cok kullaniyorum sanirim ustundeki disliler orjineli 2 kisi 70 gisteriyor gisterge kirik az gosterebilirmi onceden 1.vitesle 40 yaparken simdi 10 20 civari oluyor gprs ele olcebilirmiyim android hersey icin sağolun
17 36 veya 17 38 yetiyor hem yolda hem rampada
abim arka zaten 38 ön tam bilemicem 15-16 ikisinden biri 17 yapsam motor hiç gitmıcek
motor düzde de gitmiyor rampadada durup dururken stop edıyor 100 km 5 lt yakıyor anlamsız sorunlar bütün bakımlar yapıldı ama yok gitmiyor sinir olcam
koy otobüse gönder bana yapıp gondereyım sana 3 lt ten fazla yakmamalı
bu motordan adam olmıccak ınternete koydum 1 haftadır ama arayan soran yok :( napabılrım boyna masraf cıkarıyor
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)