Merhaba arkadaslar
Kuba superlight 200 motorum var bi kac sorum olacak size bana vakit ayiripta cevap veren arkadaslara simdiden tesekkurler
1. si Karburator ayarini bozmadan once genelde 5 ci viteste son gaz giderken yakit yetmiyormus gibi tekleyip duruyodu ara ara sebebi nedir sizce
2. Si su motoru biziklamadan duramiyorum lanet olsun gidip karburator ayarini kurcaladim cok yakiyo diye cok az kisayim dedim nasil olsa bana cok performans gerekmiyo cok geziyorum yakit daha onemli diye sona cok kissam noluyoki derken ayar bozuldu anlatimlara baktim benim anladigim vidayi sonuna kadar sikicam sonra 2.5 tur gevselticam sonra calistirip rolantiyi ayarlicam sona yavas yavas sikmaya basliyacagim motor duzensiz calismaya basladigi zaman yeniden gevseltmeye baslicam ama bu sefer kac tur gevselttigimi sayicam motor yine duzensiz calismaya basladigi zaman kac tur gevselttiysem yarisi kadar sikicam birakicam daha sonra biraz kullanicam gerek duyarsam ufak ayar yapicam dogrumudur
3. Sü karisimin fakir olmasi yakiti ne kadar etkiler motora zarar verirmi son hizim dusermi karisimin zengin olmasinin +lari - leri nelerdir
4. Sü sübab ayari yakiti cok etkilermi ayarsiz olmasi motora zarar verirmi
5. Si subab ayari ve karburator ayarini kac liraya yapiyolar kaziklanmiyalim zamanim yok hemen yaptiricam ama malesef cumartesine kadar kendim bi ayar tutturup idare etmeliyim su anda motor calisiyoda zarar fln verir mazallah aman.