Yani de ben değiştiremezdım ki zaten manifoldu ekipman yetersiz ki subap ayarı yaparken gördük yırtık olduğunu öyle değişti parça
ekipman dediği lokma lokma kolu 10 yıldız baş
Yeni başlamışsın kardeşim belli. Merak etme o çinli scooter seni en fazla 6 ay içinde tamirci yapacaktır, kendi dükkanını bile açabilirsin. ''Ekipmanlarını'' al. Sinir krizleri seni bekliyor, hazırlıklı ol
sinir krizi geldiği anda buraya yaz krizler giderilir
Benim Kuzgun da 2 3 dür stop ediyordu ilk benzin bitti sandım total e 50 mt kala
trafik ve kask dan duyamadım calkalayınca depoyu benzin sesini. gittim baktım benzın var gitmişken 15 lıralık aldım.
depo pis benzn hortumuna baktım kıvrılma yeri pütürle dolmuş söktüm döktüm geri taktım.
Bugün devir ayarını az daha açtım vana yarımdı tam açtım. Sorun yk şimdilik.
34 HSK 57
ASYA AS125 T21 - DAELIM S2 250 - SUZUKI AN 125HK
MONDİAL MASH
Tamam teşekkür ederim ilk işim castrol 10/40 yağ almak
Evet yağımızı aldık METRO avm den 19tl ye.
pis yağı boşalttım baya siyah çıktı
Sesi azaldı gidişi rahatladı sabah zor çalışıyordu şimdi daha rahat çalışıyor...
Net de falan baktım 25 tl dediğiniz gibi metro avm ye gezmeye gitmiştik uygun görünce aldım üretim tarihi 18.09.2014 dü.
Bende de cf moto 150 nk var. Aynı şekilde motorsiklet yolda giderken debiyaja basıp veya boşa alınca stop ediyor. Yan sehpa müşürünü değiştirdim. Debriyaj müşürünü daha önceden değiştirdim. Bundan sonrs olmaya başladı. Acaba debraj müşüründen midir sorun? Sibop ayarlarına da baktırdım bir sıkıntı yok. Servistekilerde debriyajdan olmaz diyorlar. Sorunu bi çözemedim :( yardım edebilecek var mı? Sorun bir senedir var.
Söylenen sorun motordan motora değişiklik gösteriyor. Birçok sebebi olabilir. Bende Pulsar NS200 var aynı şekilde stop ediyor. Yazılımsal olduğunu söyleyen, yazılımla çözüme ulaşanlar var.
Teşekkürler şimdi servisteki adam würth enjektör temizleyicisi al bir depoya yarısı dök uzun yolda dene dedi öyle denerim bi.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)