kalkış gayet yumuşak benim sıkıntı yaptığım kalktıktan sonra motor kendini topladığında dokunsan zıplıyor vitesleri çok erken bitiriyor.
kalkış gayet yumuşak benim sıkıntı yaptığım kalktıktan sonra motor kendini topladığında dokunsan zıplıyor vitesleri çok erken bitiriyor.
debriyajı bi kontrol ettir bence tam kavramıyor olabilir gaza yüklenince kavrayıp çabucak hız alıyordur belki
benim 250ccde sanırım gaz teli sıkıştırmalı onu ayarlat son gazı yarım gaza denk gelsin hem az yakar
tabi bunların dışında alışınca bayağı keyifli olacak
evet sorunum bu olabilir, ama dişliden sanırım. yamaha YBR si olan bi tanıdık dişli değiştirdi motorun önü kalkmaya başladı, buna sebep olan dişliyi istemiyorum acelem yok :D
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:25 ----------
gaz telini ayarlatıcam kendime göre - egzoz değişecek (deliksiz, gürültüsüz) bi de ön dişli büyüdü mü tamam heralde.
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:29 ----------
teşekkürler herkese ilgisinden dolayı the and.
dişlilerle alanın elverdiğince oynasanız ve motorunuz ne bilmiyorum karbüratör varsa jetleri küçültseniz alışana kadar idare eder 125 cc yapsan iki ay sonra sıkılacaksın
200 olarak kalacak gaz kolu debriyaj ayarı yapıldı şimdi az daha uysal
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)