akü sıkıntısı anlayanlardan yardımlarını isteriz
Reklamlar
-
21 Ağustos 2014, 10:20
arkadaşlar herkese hayırlı sabahlar resimlerden anlaşılıyormu bilmiyorum bu benim aküden asit galiba beyaz kar gibi bişiler dökülüyo akünün üzerinde tahliye borusu gibi bişey var nedir bu başınıza geldimi hiç , birde motora dökülen kısmını ne ile çıkartıcaz yada çıkarmı gaz yağı sürdüm çıkmadı anlayanlardan yardım please
Reklamlar
-
21 Ağustos 2014, 10:37
orası akü tahliye kaynatma vesayre yaptığında ordan suyunu atar ama öle beyazlık olurmu bilmiyorum benimki yapmıyor
-
21 Ağustos 2014, 10:43
Motor fazla şarj ediyor bi ustaya göstermek gerek.Asit boyayı kaldırabilir dikkat etmek lazım.
-
21 Ağustos 2014, 10:50
kar gibim oldu pütür pütür çıkmıyoda meret siliyorum bide akü kaynıyomu ya o nası iştir
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:50 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:44 ----------
babaduru adlı üyeden alıntı
Motor fazla şarj ediyor bi ustaya göstermek gerek.Asit boyayı kaldırabilir dikkat etmek lazım.
peki hocam bunun içinden asit döküldü şimdi bişiler eksildi ama akü tık diye basıyor aküde değişmesi lazım mı soğuklar başlayınca yolda bırakırmı akü bizi
-
21 Ağustos 2014, 14:10
senişn akü asit sızdırıyor oda metalle birleşince oksit olup kar gibi oluyor lık sıcak su ile yıkarsan temizlenir. oralarıtemizledikten sonra hafifi gresle yagla asit sızdırması aşırı şarzdan da olabilir kaynama yapar akü tahliye yerinde hortum takarsanız iyi olur.
-
21 Ağustos 2014, 15:48
kyagmur adlı üyeden alıntı
kar gibim oldu pütür pütür çıkmıyoda meret siliyorum bide akü kaynıyomu ya o nası iştir
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:50 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:44 ----------
peki hocam bunun içinden asit döküldü şimdi bişiler eksildi ama akü tık diye basıyor aküde değişmesi lazım mı soğuklar başlayınca yolda bırakırmı akü bizi
Tekrar su eklenerek biraz daha götürebilir ama yüksek ihtimal ömrü azaldı ama ne kadar gider bilemem.
Üç silindirli olsun maket olsun...
-
21 Ağustos 2014, 16:31
Konjektor arizasi olabilir. Ugra bir motor tamircisine olcum yapsin.
-
21 Ağustos 2014, 16:43
ilginize teşekkürler arkadaşlar c tesi gideceğim ölçüme sağ olun
-
22 Ağustos 2014, 00:39
bendede kutup başından sızdırıyor. hortumdanda akan asit motorun üst boyasını attırdı. benden sana tavsiye jel akü al. asit belasından kurtul
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)