selamlar
motorumu boyatmayı rengini değiştirmeyi düşünüyorum...
nasıl bir prosedürü var(ruhsat vs.), nererde yaptırılır, ne kadara patlar bilen varsa yardım lütfen...
selamlar
motorumu boyatmayı rengini değiştirmeyi düşünüyorum...
nasıl bir prosedürü var(ruhsat vs.), nererde yaptırılır, ne kadara patlar bilen varsa yardım lütfen...
her hangibir oto boyacısında yaptırılır.fiatı boyacının insafına kalır.ruhsat işlemide aynı araba gibi gitçen trfige yeniden ruhsat sayfası çıkcak falan en aşa sen takip edersen evrakları 250ytlni indirirler hocam.sana 750 ytl den aşa patlamaz gibi geliyo bu iş bana
>>>UYUZ ADAM<<<
Bence biraz daha biriktir seninkinide sat istediğin renktekini al
Gerçi ruhsat işinin 250 ye patlayacağını sanmıyorum.. Boyacıda en fazla 200-300 filan alır.. Al bir kutu sprey boya şekilli şekilli kendin boya
Benim icin zoru basarmak kolaydir, imkansiz ise biraz zaman alir!”
Sinan Atasoy
orjinal rengine boya bence hem ruhsat filan uğraşma
ERASER WİLL COME BACK
powerbyaydin, dogru soyluoo o renkler de guzel bişeyşer yaptırr...
hem ruhsatı işleticeğine kadar aynı renk dursun ve ilerde satarkende kimse senin yaptığın masrafı anlamaz 2. elde olay budur arabada bile o kadar modifiye yaparsın kimse anlamaz havaya uçar
ERASER WİLL COME BACK
Kime boyatacagına baglı.Bence gidip herkese boyatma.Berbat olur ararsın eski rengi.Plastik üzerine boya atmak öyle cok kolay degildir.Esnedimi boya kıtır kıtır dökülür.Hele sprey boya falan sakın deneme.Sonra onları birde temizleme derdin cıkar yani daha pahalıya mal olur.Ya motosiklet boyayan birine ama plastik üzerine boya atan birini bul yada elleme motoru.Oto boyacılarıda pek beceremiyor,cok örnegini gördüm.Plastik boyamak zor malzemeleri macunu astarı herseyi farklı.Esnedigi zaman kırılmayacak boya.Bostancı sanayide Hakan var.Bence onunla bir konuş istersen.En azından yol gösterir.
Toplam nekadara mal olur acaba???
ʞoʎ ʎǝşıq uǝpıƃ sɹǝʇ ɯıʎıʎı uǝq
madem güncellenmiş bikaç bişey ekleyelim.
araç üzerinde yapılan değişiklikleri ruhsata işlemek gerekir. bu motor değişimi olsun, renk değişimi olsun zorunlu bi işlemdir. işin atölye kısmı bittikten sonra araç muayeneye girecek ve renk tespiti yapılacak, tespit yapıldıktan sonra ruhsat kağıdı yenilenecek ve resmi kayıtlarda değişiklik kaydolacak. maliyet olarak çok bişey tutacağını sanmıyorum. kabaca prosedür böyle olduğunu sanıyorum
ARAÇLARDA RENK DEĞİŞİKLİĞİ
1.Yeni Tescil ve Trafik belgesi (Trafik Tescil Şube veya Bürosu'ndan)
2.İki adet Araç Trafik Tescil ve Müracaat İşlem Formu (Ek-1)
3.Dilekçe
4.Karayolları Muayene İstasyonu'nda renk tespiti yaptırılacak.
www.trafik.gov.tr adresinden trafik tescil işlemleri başlığı altında pekçok prosedür bulunuyor
arkadaşım ben er 6 nın sağ grenajını ve altındaki parçayı 50 ytl ye boyattım. çok kaliteli değil ama iyi oldu... 200 gram boya almıştım yarısı da arttı... motorunun markasını modelini bilmiyorum ama 100 ytlye komple boyatırsın...
iyi bi boya boya yapsa iyi olur ayrıca boyayı yaptıktan sonra boya koruyucu vernikletmeside iyi olur orj renk gibi durur hemde böylece parlar birazda...
300den aşşağı olmaz gibi iyi bi boyacıda yaptır derim ben hyosgung topiğinde bi yeşil hyo war yada benim açtığım topice bak oradada war resimleri
http://www.motosiklet.net/forum/moto...deneyimim.html
arkadaşın motoru bu ama ne kadar masraf yapmış fiyat almadım açıkçası... ama çok vermemiştir tanıdığı bir arkadaşında yaptırtmış..
Hayat çok küçük bir olasılık ile gerçektir...
Bunu size kanıtlayabilirim !
Bostancı Oto Sanayinde Özgür Usta- 532 315 94 44(free Color) var defalarca boyattım hem işçiliğiden hem de ödediğim paradan yana hiç sıkıntım olmadı
Bİr tane doğru cvp yok süper bir Türkçe anlayışı
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)