diğer adıyla debriyaj balatası ve bittiğini nereden anlarız.. + masrafı ne olur?
diğer adıyla debriyaj balatası ve bittiğini nereden anlarız.. + masrafı ne olur?
CBR 600F Honda,
Kitabcik'da bir balatanin nekadar dayanikli oldugunu yazar, genelde bu sure dogru ve asinca degistirmek lazim.
Nasil anlarim dersen, kalkislarda veya birden gaza asilinca balata cok kayarsa bitmis olur. Test etmek istesen, yavas giderken 5. vitese getir ve birden gaza asil. Kayarsa balata bitmis ama dikkatli ol cunku fazla asilirsan motosikletin beklenmedik seyler yapar ve kontrol disi cikar.
HER TÜRK ASKER DOĞAR
ani kalkışlar gibi balatayı zorlayan durumlarda bitiyor. ben de değiştirdim debriyaj balatasını.
saykoskey in dediği gibi motor yavaş giderken 5. viteste giderken gazı ver balatanın kaydığını hissedersin. sonra ani kalkışlarda motor bağırıyor ama yeterince hızlanmıyor ve balata sonradan bırakıyor. ayrıca yakıt tüketiminin artmasından da anlaşılır.
Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin
PcKopatGhostRider cbr125 in debriyaj balatasının fiyatını biliyor musun?
Bilmiyorum öyle geyiğine yazdım ben yaw
___KILIÇ___
[B] ยภยtยlคภlคг ยภยtคภlคгı ครlค ยภยt๓คzlคг ¤ۣۜ __ к ı ℓ ı ç __ [/B]
walla servise sorduğumda 12000 veya 16000 kmde balatasının değişeceğini söylemişlerdi.. oda yaklaşık 180 ytl gibi bir fiyat çekmişlerdi... bakımda dahil..
İskenderunluKILIC, sende sadece yazmış olmak içinmi yazıyosn anlamdk..
CBR 600F Honda,
180 YTL çok pahalı değil mi CBR 125 in debriyajı için !
senin nickin PcKopatGhostRider mıİskenderunluKILIC adlı üyeden alıntı
PcKopatGhostRider saol arkadaşım
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)