200 cc gidermi bu motora
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:28 ----------
yada 150cc yada 135 cc olurmu
200 cc gidermi bu motora
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:28 ----------
yada 150cc yada 135 cc olurmu
motor bloğu ölçülüp 150 cc olabilir duruma göre,,,
illa 150 bari olsun dersen blok rektifiyeciye verilir sılındır etek yuvası buyutulur,
ve 150 cc olabilir,
fakat istersen çevrendeki türünün tek örneği olup 6 VİTESLİ yapabilirsin
6 vites iyimis perfomansda ve fiyat ne olur abi
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:06 ----------
150 cc de performans bide bunlar kaça patlar
motorum memleette olduqu için orda yaptırcam
---------- Mesajlar birleştirildi - 02:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:12 ----------
bole bilseydim getirirdim motorum memlekette bozuldu ondan
---------- Mesajlar birleştirildi - 02:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:15 ----------
abi ben performans debriyajı anlamadım nasıl bıeyde performans yapıyor fiyatı nedir
Eyw samet abim teşekkür ederim ilgin için ;)
adı geçen debriyaj budur,
kavraması ve baskısı daha sıkı ve kaçırma olasılıgı daha düşşüktür,
cg ve agk serilerine uyumludur,
http://www.rialli.com/urunler/motosiklet-yedek-parca/37_debriyaj-disli-grubu/9224__debriyaj-baskisi-komple-performans-200cc-cg-serisi/
6'lı şanzumam,
http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-yedek-parca-motosiklet-zirvemotor-dan-cg-125-modifiye-6-ileri-sanzuman-seti-128035845/detay
6 vites şanzuman ZHONGSHEN markasını uyguladım ve bu debrıyaj ile sorunsuz kullanan musterılerım var,
motorun performansı çok ıyı,
zaten şanzumanın degısecek 40,,50 lira fazla ve iyisini ve 6 viteslisini uygulamanı öneririm,,,
ortalama 145 lira civarı diye hatırlıyorum şanzuman grubunun,,,
Cok saol abi peki bu yağ yakmayi napcaz bunlari yapinca cekis artArmi
yağ yakma olayın motorun silindiri değiştiği anda bitecektir,
tabi bu işlemi yapacak usta motoru açınca subapları ve subap keçelerinide kontrol etmesi ve gerek duyarsa değişmesi gerekecektir,,,
Sen bunlari kaca yapiyon abi genede iyisinden olsun sorun cikarmasin
ortalama 500 bulacaktır bunlar,
ve hepsi ZHONGSHEN yani TAİWAN malı oldugu zaman,
yok çin malları olsun dersen fıyat dahada aşağılara çekilebilir,
malum 50 liraya dahi silindir var piyasada,,,
Beni azcok kurtariyo bide 125 slindirctaksak performans nasil yakot nasil olur
---------- Mesajlar birleştirildi - 03:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 03:54 ----------
bide sakaryalı yazıyor yoqsa sakaryalımısınız abi
evet sakaryalıyım,
Poyrazlar Gölüne 1 km mesafede
BabaAnnem Var SAKARYA'da...
oralarda bildiyiniz motrcu warmı bu işi yapack
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:37 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:34 ----------
bide benim göstergeler calısmıyr yakıt vites göstergesi calısmıyor nedendir acaba
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:37 ----------
Ben sadece yeni 125 cc gene yeni silindir taksam dusliler zaten deqiscek eskisinden cekis gidis farki nasil olur diyer 125 likler gibi gidermi
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)