Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

çok yakan 100 lük cup

REKLAM ALANI

Merhaba 2.el olarak almış olduğum cup km de 15 kuruş yakıyor. Diğer arkadaşlara sorduğumda 10 kuruş ve aşşasına yaktığını söylediler. Motorum da herhangi bir oynama yok. Bütün bakımlarını yaptırdım ama hala sorunum geçmedi malesef sizce neden olabilir ?

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    oyunageldim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Wave 110i
    Kiminki hangi modeller 10 kuruştan aşağı yakıyormuş
    Sizin motorunuz nedir bu arada

Kanuni cup 100 cup modelleri 10 kuruş ve aşşa yakıyormuş

oyunageldim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Wave 110i
    Şehir efsanesidir onlar her söylenene inanmayın
    cup modelleri diyede genelleme olmaz,her motorun teknolojisi farklıdır

Tabii bu motorunuzun fazla yakmadığı anlamına gelmez,80km nin üzerinde kullanıyorsunuzda yakar tabii
    En iyi verimi uzun yol ve 60 km hızlarda alırsınız

ridvan35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial Mh Drift 125
    Alıntı mesay91 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Merhaba 2.el olarak almış olduğum cup km de 15 kuruş yakıyor. Diğer arkadaşlara sorduğumda 10 kuruş ve aşşasına yaktığını söylediler. Motorum da herhangi bir oynama yok. Bütün bakımlarını yaptırdım ama hala sorunum geçmedi malesef sizce neden olabilir ?
    normal kardesim ben bi depo fulledim 145km gitti km basi 13 krs sehir ici hafif uzun yol sakin kullanim

C.Kaan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 125 MH Drift - 2015
    Bende'de Var Onlardan 20 Liralık ( 3.8 Litre ) Benzinle 130 Km Yol Gitti. Bakalım Bugün Komple Bakımdan Geçti, Göreceğiz Değişecek'mi Sonuç.

Mondial 100 MFH Motorum.

mstf_gnc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Asya motor elegant 150
    asya motor swift 150 var bendede (170cc) günlük uzun yol gidiyorum 40+40 km gidiş geliş.hız olarakda 90 ı geçtiğimde oluyor. yakıt olarak 97 oktan kullanıyorum shell. 30 lira bana 7-8 tarife yetiyor. 280-300 km gidiyorum. 100 lük cuplar daha az yakmalı.

Motosikleti
    Mondial Mh Drift 125
    Şehir ici dur kak oldugu icin bu rakamlarda bence uzun yol yapsa 60 km hizlarinda dusecegi kesin bence

---------- Mesajlar birleştirildi - 02:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:25 ----------

Alıntı C.Kaan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bende'de Var Onlardan 20 Liralık ( 3.8 Litre ) Benzinle 130 Km Yol Gitti. Bakalım Bugün Komple Bakımdan Geçti, Göreceğiz Değişecek'mi Sonuç.

Mondial 100 MFH Motorum.
    3.7 litreyle ben 145 gitti benm motor lifan tay 100 bakimdan sonra illa fark eder hava filitresini degistirt mutlaka bi sunger 3 lira bisey zaten cok fark edecek kesin

Motosikleti
    Alıntı ridvan35 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    3.7 litreyle ben 145 gitti benm motor lifan tay 100 bakimdan sonra illa fark eder hava filitresini degistirt mutlaka bi sunger 3 lira bisey zaten cok fark edecek kesin
    Yağ - Hava Filtresi - Bobini İle Birlikte Buji Kablosu - Buji - Ön Balata - Marş Rolesi - Konjektör - Bobinler vb. Değişti - Orta Dişli 15 Yapıldı

Her Şey Bir Gün Hayabusa İçin

Çorum İl Temsilcisi Furkan Tarık - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ducati Monster 937
    Geçen bi scooterciye sordum mondial 151 rs kullanıyordu. kaç yakıyo dedim 25-30 yakıyo araba gibi yakıyor dedi.Yazık günah yaa

CrosseR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı Furkan Tarık adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Geçen bi scooterciye sordum mondial 151 rs kullanıyordu. kaç yakıyo dedim 25-30 yakıyo araba gibi yakıyor dedi.Yazık günah yaa
    150lik çin malı scooterler gerçekten fazla yakıyor..
    Furkan Tarık bunu beğendi.

Motosikleti
    Mondial Mh Drift 125
    Alıntı C.Kaan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yağ - Hava Filtresi - Bobini İle Birlikte Buji Kablosu - Buji - Ön Balata - Marş Rolesi - Konjektör - Bobinler vb. Değişti - Orta Dişli 15 Yapıldı

http://i.hizliresim.com/X2YY9D.jpg
    Orta disli ? O ön disli olmasin :-)

Motosikleti
    Orta disli ? O ön disli olmasin :-)
    Kimi Orta Diyor Kimi Ön

Bende İlk Ön Yazık Sonra Düzeltip Orta Yazdım

Motosikleti
    Mondial Mh Drift 125
    Ön ön:-D ama keske orjinalini bozmasaydin 15 disli takinca vites aralari uzuyor ama tork dusuyr zaten tork yok bizim motorlarda degistirmeseydin ben degistirdm pisman olup orjiye dondum :-D
    C.Kaan bunu beğendi.

Motosikleti
    Ön ön:-D ama keske orjinalini bozmasaydin 15 disli takinca vites aralari uzuyor ama tork dusuyr zaten tork yok bizim motorlarda degistirmeseydin ben degistirdm pisman olup orjiye dondum :-D
    Ben Motoru 2. El Aldım Üzerinde 16 Dişli Vardı 4. Vites Yok Gibi Bir Şeydi Motorda 4'e Atınca Boğuluyor Aletin Gücü Yetmiyordu Çevirmeye Şuan Taktım 15'i Memnunum Son Hızım'da Hafif Bayır Aşağı 90 Kilometre ( GPS İle Ölçtüm )

ergün1968 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    NC 700 SA
    Alıntı mstf_gnc adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    asya motor swift 150 var bendede (170cc) günlük uzun yol gidiyorum 40+40 km gidiş geliş.hız olarakda 90 ı geçtiğimde oluyor. yakıt olarak 97 oktan kullanıyorum shell. 30 lira bana 7-8 tarife yetiyor. 280-300 km gidiyorum. 100 lük cuplar daha az yakmalı.
    97 oktan benzine fazladan ücret ödemenize gerek yok.
    AKILLI OLALIM;DÜNYADA EŞİ BENZERİ OLMAYAN BU MÜKEMMEL COĞRAFYAYA,TÜRK İNSANINA VE TÜRK'LÜĞE SAHİP ÇIKALIM.100 YILI AŞKIN SÜRDÜRÜLEN TÜRK ULUSUNU BÖLMEYE YÖNELİK OYUNLARA ALET OLMAYALIM.HEPİMİZ KARDEŞİZ.NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...

Motosikleti
    Mondial Mh Drift 125
    Kaan;3395766]Ben Motoru 2. El Aldım Üzerinde 16 Dişli Vardı 4. Vites Yok Gibi Bir Şeydi Motorda 4'e Atınca Boğuluyor Aletin Gücü Yetmiyordu Çevirmeye Şuan Taktım 15'i Memnunum Son Hızım'da Hafif Bayır Aşağı 90 Kilometre ( GPS İle Ölçtüm )
    Kizma abui ya ) orjinali 14 en guzel hiz ve tork bu dislide yani orjinalinde aldimda o yuzden bende arastirmayi denemeyi severim deneyerek elde ettigim bilgi bu benim yani

Motosikleti
    Kizma abui ya ) orjinali 14 en guzel hiz ve tork bu dislide yani orjinalinde aldimda o yuzden bende arastirmayi denemeyi severim deneyerek elde ettigim bilgi bu benim yani

Estağfurullah Olur'mu Öyle Kızmak Felan

Motur çok yakıyor desik siz nereye gittiniz

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)