Arkadaşlar motoran 100 cc motorum var sıfır aldım yakıt bitiyor fulluyorum 8 tl neden acaba?
Arkadaşlar motoran 100 cc motorum var sıfır aldım yakıt bitiyor fulluyorum 8 tl neden acaba?
yedegi fazla benzin alıyodur yoksa benzinin lt. fiyatı (izmir için)95 oktan 5.13 veya benzin deposu yerine 1.5 litrelik gazoz şişesimi var ? yedekdeki benzini kullanmadıgın için olabilir
1,5 litrelik depo mu olur yahu?
Benzinin bittiğini nerden anlıyorsunuz??
A: Motor çalışmıyor
B: Benzin göstergesine bakıyorum
C: Benzin deposuna bakıyorum
D: Hiçbiri
Hem motor çalışmıyor hemde depoya bakıyorum boş cuplarda yedek deposu var benmi bulamıyorum
Motoran ın sitesinde 2 tane CUB var, her ikisinin de deposu 4.3 lt yazılmış..
21 liralık benzin yapar.
İlginç, ben de takip ediyorum bakalım ne olcak?
O depo şeklinden veya boğazından dolayı doluyo gibi oluyodur. Az bekleyin veya sallayın falan yavaş yavaş yakıt aşağı gider diye düşünüyorum.
Depo doldugunda ve tabanca attiginda icine bakiyormusun deponun? Tam dolmus mu diye
Cuplarda yedek depo var mı arkadaşlar acaba ben yedeğimi kullanıyorum hep?
Her motorda yedek depo vardır.
Yedek depo denen şey bildiğimiz benzin musluğu 3 ayar vardır Normal Yedek ve Kapalı.
Musluktan depoya 2 hortum giriyor biri kısa diğeri uzun. Uzun olan yukarda ve normal depo sayılıyor kısa olan işe benzini dipten çekiyor ve yedek depo deniliyor.
Bu durumda normal depo hortumu uzun kesilmiş olabilir.
Rahat 15 20 lira alması lazım. Pompacıdan kaynaklı olabilir. Pompayı depoya koyduğu zaman benzin seviyesi pompanın ucuna gelince pompa kendi kesiyo benzini.Pompacı hafif kaldırıp tekrar devam ettiriyo. İlk defamı denedin hep mi böyle oluyo ?
o motor satılıkmı 8 tlye fullenen
Öyle motorum olsa her gün fullerim :D
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)