Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Motor binicileri. canınızı neye ve hangi bineğe teslim ediyorsunuz

Motovento
    REKLAM ALANI

Motor binicileri.özellikle scoter binicileri canınızı neye ve hangi bineğe teslim etdiğinizi sakın unutmayın.çünkü vücudunuzun yedek parçası orjinalin yerini tutmuyor. [IMG]

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Blackeagletr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Scooterlar dengesiz motorlardır da dengeyle alakası yok bunun, maşallah bunun şasi kırılmış ortadan ikiye... Sürücüye zarar gelmemiştir umarım.
    Bir kaç tane daha görmüştüm böyle, çinli scooterın ortadan ikiye ayrıldığını.

babaduru - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yılların Eskitemediği Peugeot 103-CBR 250 R(2011)
    Çinli scooterlarda sık rastlanan bir durum.Birde elekttrot kaynağı ile kaynatılıp devam edilmeside sık rastlanan bir durum.

oyunageldim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Wave 110i
    Bu scooterlarda normal bir durum değil,genelde ortaya çok ağır yükler konuldukları için bu duruma geliniyor
    Yoksa normal kullanımda kolay kolay kırılacak bir şase değildir

acayüp - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cawa
    Scooter larda değil ama
    Çin malı scooterlarda buna kimse şaşırmıyor artık.
    Bunun gibi yüze yakın görmüşümdür.
    Zamanla esnemeye dayanamayıp kırılıyor.
    Sonuçta her yerinde olduğu gibi şasi dede olabilen en ucuz ( = kalitesiz) malzeme kullanılıyor.

bende kırılan bölgede aynı sorunların yaşanmaması için çift tarafa geçen iç kısma burç koyuyorum ve gaz altıkaynağı ile üçlü dikiş yapıyorum.motoru bilemem ama yaptığım yerin tekrar sorun olmayacağına ömür boyu garanti veririm.

biyeybaraküs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2017 HONDA CBR 1000 RR SP
    Alıntı oyunageldim adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bu scooterlarda normal bir durum değil,genelde ortaya çok ağır yükler konuldukları için bu duruma geliniyor
    Yoksa normal kullanımda kolay kolay kırılacak bir şase değildir
    aynen honda ların bile şasesi aynı (KULLANILAN MALZEME BİRAZ DAHA KALİTE OLABİLİR)

oyunageldim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Wave 110i
    Alıntı acayüp adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Scooter larda değil ama
    Çin malı scooterlarda buna kimse şaşırmıyor artık.
    Bunun gibi yüze yakın görmüşümdür.
    Zamanla esnemeye dayanamayıp kırılıyor.
    Sonuçta her yerinde olduğu gibi şasi dede olabilen en ucuz ( = kalitesiz) malzeme kullanılıyor.
    Doğru söylüyor olabilirsin benim için bir ihtimal fakat kırılanların geneli ayakucunda fazla yük taşımasından kaynaklanır
    Çini japonu farketmez teknolojiden bahsetmiyoruz metal metaldir
    Siz nerede çalışıyorsunuzki 100'ün üzerinde gördünüz,100 bu 100,8 sene içerisinde her ay kırık bir scooter şasesi görmeniz gerekir

Normal bir kullanımda hiçbir scooter şasenin orta kısmından kırılmaz
    Bir gezi raporu vardı Türkiyede,bir guruptu,içlerinden biri 100 lük scooterla katılmıştı,toprak dağ taş,hemde çin malıydı,sorunsuzca bitirmişti
    Aradım bulamadım
    Eleştirmek kolay ama üretebilmek zordur. Yıkmak, yaralamak için eleştirmek, aciz ve beceriksiz insanların işidir.
    http://yu-mu.blogspot.com/2012/12/fotograflar.html

ronnytechno - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    TVS Apache 150 2013 Yeşil-Siyah
    Yanlış anlaşılmasın çinliler sağlamdır gibi bişey demiyorum ama şöyleki 3 yıl çin malı skuter kullandım kanuni ronny sıkıntı yaşamadım. Aynı modelden yolda giderken ortadan ikiye ayrılmış bi skuter olduğunu sahibi bana sanayide sohbet ederken söyledi, kanuniyle mahkemelik olduk falan dedi yalan doğru bilemem tabi. Yanlız hergün su dağıtan arkadaşları görüyorumki 19 litrelik su damacanalarını 3 er 4 er o skuterin üzerine yukleyip çalışıyolar naabsın ekmek davası. Allah muhafaza nasıl dayansın 3 kuruşluk motor o yüke ortadan ikiyede ayrılır patlarda çatlarda

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)