Mükemmel elinize emeğinize sağlık teşekkürler
Mükemmel elinize emeğinize sağlık teşekkürler
Birilerine yardımı olduysa ne mutlu bana
Bilge değil sadece ahmaklar her şeyi bilir.
3 gün önce kendim değiştirmeye çalışırken hava yaptı, zar zor havayı sistemden çıkarabildim. Senin boru takma olayını hatırlasaydım uğraşmayacaktım bile.
Serum hortumu olmayan arkadaşlara tavsiyem; maneti sıkın, hidrolik vidasını gevşetin ancak manet tamamen yumuşamadan hemen sıkın. Bu şekilde hava aldırmadan parça parça pompalayarak değiştirebilirsiniz.
Gayet güzel emeğinize sağlık
Hep yabancı videolar izlemekten sıkıldık
Emeğine sağlık.
Geçen tamirci değiştirdi senin gibi o eski yağı çıkarmadı direk yağı koydu adi herif sordum bir şey olmaz dedi haram olsun.
Artık kendim değiştireceğim ben bu yöntemle.
Hortlatmış gibi oluyorum ama, değer.
Ellerinize emeğinize sağlık. Anlatımınız oldukça aydınlatıcı olmuş.
Çok iyi olmuş emeğine sağlık
hortt
yarın fren hidroliklerimi degisecegim buraya resim atarım
merakı olan sorusu olan içinde sayfa 1 den itibaren bu konu referans olur diye hortlatayım dedim 😁
Yıllar sonra Allah razı olur inşalllah çok işimize yaradı. BMW 650gs de olması tam isabet oldu
Güzel konu açmış adam. Benim de 6 sene oldu değiştirmedim. Aslında daha önce hiçbir motorumda fren hidroliği değiştirmedim. Çok canımın sıkıldığı bir gün yapabilirim.
Anlatım, fotoğraflama ve açıklamalar gayet net. Konu başlığını hemen favorilerime ekledim. Hatta ve hatta olurda ileride ( Üzerinden 5 sene geçmiş linkler hala sağlam.) linkler ölürse bilgi amaçlı kalması için ekran görüntülerini aldım. 3.5 senedir benimkide değişmiyor. Mutlaka deneyeceğim burdan baka baka okuya okuya. Elinize kolunuza sağlık, teşekkür ederim
Herkese teşekkürler. Hala birilerine faydalı olabiliyor olmasına sevindim.
Beyler frene yağ koyar iken hava yaptı diyelim o zaman ne yapacağız?
Hava nasıl alınır bilgisi olanlr yazar mı acaba
Benim resimlerdeki gibi hortumunuzu bağladıktan sonra
Sıralama şu şekil olacak:
1- yağ haznesini doldur.
2- yağ boşaltma civatasını gevşet
3- fren manetini sık (sakın bırakma)
4- yağ boşaltma civatasını sık
5- fren manetini bırak
artık hava çıkmayana kadar yapmanız lazım.
Bilge değil sadece ahmaklar her şeyi bilir.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)