Fren Hidrolik Yağı Değişimi (Resimli-Anlatımlı)
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Mükemmel,ellerinize emeğinize sağlık
-
Ellerinize sağlık 10 numara olmuş.
-
paylaşım için teşekkür ederim...
-
Eline sağlık ustam tamda böyle birsey ariyordum kaç gündür merak ediyordum nasil degistirilecegini tamda isabet oldu
-
ExTReMe34 adlı üyeden alıntı
Eline sağlık ustam tamda böyle birsey ariyordum kaç gündür merak ediyordum nasil degistirilecegini tamda isabet oldu
İşinize yarayacaksa ne mutlu bana
Bilge değil sadece ahmaklar her şeyi bilir.
-
Elinize sağlık!!! detaylı ve temiz bir anlatım olmuş
Ruhunu değil,lastiğini yak.
-
Eline sağlık çok güzel bir anlatım olmuş.Bende değiştirmeyi düşünüyordum.
-
konu süper elinize sağlık bence konu sabitlenmeli bu aradaçelik fren hortumunu kendiniz mi yaptırdınız
-
Arda karaca bey, öncelikle anlatımınız için çok teşekkür ederim. çok güzel ve detaylı anlatmışsınız. Kazasız belasız kullanmanız dileğiyle.
Bu arada adımın geçerek, fren hidroliğinizi değiştirmenize vesile oldugum için de memnun oldumm.. Tekeriniz düz bassın.
-
abi tamda aradığım kan buydu bunu görmeseydim mal gibi hortumdaki bütün yagı cıkarıp sonra üstten yagı dökecekdim sonra geçmiş olsun :D
-
Çok faydalı olmuş
Hidrolik kutusunun üstü açıkken maneti sıkmayın hidrolik havaya sıçrar
Hortumun ucunu boş pet şişe değilde enjektöre takarsanız enjektör ile hidrolik çektiğinizde üstteki hidrolik kutusuna hidrolik eksildikce uygun hidroligi ilave edersenizde olur
-
bursagsli adlı üyeden alıntı
Hidrolik kutusunun üstü açıkken maneti sıkmayın hidrolik havaya sıçrar
Bu konuda haklısınız. Maneti yavaş yavaş pompalamakta fayda var sıçrama yapabiliyor.
-
Hem konu hemde zamanlama açısından (benim için) mükemmel bir paylaşım. Keşke debriyajda işe dahil olsaydı
-
mükemmel bir anlatım olmus, hem basite indirgenmiş hemde açıklayı,
elinize saglık .
tesekkürler.
Adım
CEM
MOTOSİKLET = ÖZGÜRLÜK
Motora ölmek için değil, Yaşamdan daha fazla zevk almak için binmeliyiz
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Anlatım,resimler şahane. Emeğinize sağlık.
-
Çok güzel bir anlatım olmuş, herkesin yapabileceği bir tarif
Teşekkürler üstat
-
Süpper ötesi bir konu emeğinize sağlık... Anlatım benim gibi acemiler için bile çok açıklayıcı olmuş. Hiç bilmeyen biri bile bu konu sayesinde işlemi tamamlar. Böyle yararlı konular kesinlikle sabitlenmeli...
-
fatek95 adlı üyeden alıntı
Süpper ötesi bir konu
emeğinize sağlık... Anlatım benim gibi acemiler için bile çok açıklayıcı olmuş. Hiç bilmeyen biri bile bu konu sayesinde işlemi tamamlar. Böyle yararlı konular kesinlikle sabitlenmeli...
Site yöneticileri de faydalı görür sabitlemeye karar verirlerse bende faydalı olmaktan gurur duyarım
-
Son zamanlarda acilan konulara yapilan sacma sapan yorumlari gorunce bende niyetlenmistim boyle bir konu acmaya , elinize emeginize saglik , beni zahmetten kurtardiginiz icinde ayrica tesekkurler
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)