İstanbuldaki Aprilia Servisleri
-
Merhabalar,
ya arkadaşlar istanbulda aprilia servisi nerde var yani satış mağazasıda ollucak böyle civ civli janjanlı şeyler varya bir kaç şey almak istiyorum. hemde yurt dışına çıkartmadan önce bir motoru genel taramadan geçirtmek istiyorum o bakımdan ama ben bilmiyorum servisin yerini bilen var mı
doğduğum gün, Şeytana uyduğum gündür...!
Reklamlar
-
Aprilliaya servis veren bildiğim bir yer var ama yetkili servisi değil...
Benim icin zoru basarmak kolaydir, imkansiz ise biraz zaman alir!”
Sinan Atasoy
-
neresi abi adresi biliyormusun ?
doğduğum gün, Şeytana uyduğum gündür...!
-
Zeytinburnunda Sahilyolundaki BP'den sonraki köprünün altından geçiyorsun.. Dümdüz sapmadan 500 metre ilerde sağda şaka yapmıyorum.. Açık adres de istersen veririm.. Ancak civcivli janjanlı şeyler bulamazsın orda..
Benim icin zoru basarmak kolaydir, imkansiz ise biraz zaman alir!”
Sinan Atasoy
-
3rdWatcH adlı üyeden alıntı
Merhabalar,
ya arkadaşlar istanbulda aprilia servisi nerde var yani satış mağazasıda ollucak böyle civ civli janjanlı şeyler varya
bir kaç şey almak istiyorum. hemde yurt dışına çıkartmadan önce bir motoru genel taramadan geçirtmek istiyorum o bakımdan ama ben bilmiyorum servisin yerini bilen var mı
kendi motorumu götürdüğüm yer var beşiktaşta özel servis ustalar oldukça iyi beşiktaş da balbaros bulvarın da genç motoyu geçiyorsun ilk sağdan aşağı sonra yine ilk sağ yapıyorsun yolun sonunda bakkal var onun altında uğur usta. genç moto nun eski servisi diye de sora bilirsiniz
-
ali34_55 adlı üyeden alıntı
kendi motorumu götürdüğüm yer var beşiktaşta özel servis ustalar oldukça iyi beşiktaş da balbaros bulvarın da genç motoyu geçiyorsun ilk sağdan aşağı sonra yine ilk sağ yapıyorsun yolun sonunda bakkal var onun altında uğur usta. genç moto nun eski servisi diye de sora bilirsiniz
+
Bravo, tam 7 yıllık soruya cavep vermişsin. Soran kişinin de uzun bekleyişi bu şekilde sona ermiştir.
-
22 Ağustos 2012, 01:04
ilk tarifi veren arkadaş da tam kasabın yerini tarif etmiş
acaba o arkadaş oraya gittimi ?
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler