arkadaşlar başlık dan da belirtiğim gibi tiger egsoz hesaplı dediler seside iyi dediler ama sitesine girdim hyosung için 2007-2013 göre egsoz üretimi var mış ? şuan motorum 300 km daha alalı 3 gün oldu vede rodaj bitince hemen takmak istiyorum öneriniz ?
arkadaşlar başlık dan da belirtiğim gibi tiger egsoz hesaplı dediler seside iyi dediler ama sitesine girdim hyosung için 2007-2013 göre egsoz üretimi var mış ? şuan motorum 300 km daha alalı 3 gün oldu vede rodaj bitince hemen takmak istiyorum öneriniz ?
2007-2013 lere uyan 2014 lere de uyar bence bağlantı noktaları aynı
Hyosung 250 cc için ( aynısından bir tane olan biri olarak ) sadece gönlünü hoş edeceğin bir yoldasın
Bu motorun çalışma presibinde devir artarken 6000- 7000 e kadar güzel fakat sonrasında ses tok çıkmıyor . Anca commander yatırımı ve full headers yapar isen olabilir bu yatırımda tam karşılığı 1000 - 1200 dolar .
Tiger egzozu olan bir sürü hyosung gordum hiç biri standarttan farklı değil yani günün sonunda ses almak istiyor isen , sıralı silindir sistemi olan bir motor alman gerekli
İstanbul'da isen bir akşam gelip bendeki egzozu test edebilirsin . Yakında go pro videosunu koyarım ...
Umarım paylaşmayı denediğim bilgiler işine yarar ( Bu arada rolantide ducatiden iyi ses alıyorum )
ZeL4Ever adlı üyeden alıntı