Bir yazılım var, 80 km ve üzerine çıktığında silindirlerden üç tanesi benzin çekmeyi durduruyor. o yazılımı akıllı telefonuna yükle, wifiden motora gerekli komutları at. 100 km de 1 litre benzin yak.
Bir yazılım var, 80 km ve üzerine çıktığında silindirlerden üç tanesi benzin çekmeyi durduruyor. o yazılımı akıllı telefonuna yükle, wifiden motora gerekli komutları at. 100 km de 1 litre benzin yak.
yaw heeee sesli guldum
www.erkakurye.com
Hani hep derler; Aslan besliyosan yemini düşünmücen!!
Kendi ihtiyacı ve zevkine göre değilde.Milletin vayyy diyeceği,motosikleti alma peşinde olan bir kardeşimiz daha..Arkadaşlarında dediği gibi,sen al bi ninja 250..
iyi demişsinizde artislik yapıcakmışım başkası için motor alıcakmışım.. banane milletten ya ihtiyaca kaldıysak bin liralık motosiklette götürüp getiriyor sanki biz o 4 silindir 600 racingden zevk almicakmıyız şekli sesi bu benim işte dedirtiyor
"ingiliz atı aldım ama atın katır gibi gitmesini istiyorum" Soru bu olmus. Bence sen biraz motorsiklet hakkında bilgi edin arastır forumları oku ozaman sorunun cevabını anlarsın olmadını.
bilmeden mantıken şöyle olmicagını çıkarttım gaz dagılan madde yani kısınca az gaz gidicek boşluk olmicak gene gidicek ama benzin öyle degil kıstınmı boşluk olucak yeteri kadar gitmezse teklicek sanırım bu yüzden olmuyor
Eşeğe binen tıksırığına katlanır.
LİVE TO RİDE, RİDE TO LİVE!
olmadı 600cc alıp gaz taktırıp gücü ve yakıtı düşürmek lazım sesde o kadar değişmez heralde :D
kawasaki yakında çıkarıcak 250 cc 4 silindir
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)