Herkese merhabalar, şu an elimde Bisan LF-150(vitesli) motor var. Motor çok bakımsız kalmış uzun süre sahil kasabasında yatmış diyeyim. 2006 model bir motor.Yaklaşık 6-7 ay önce bakımları yapılmış sezona hazırlamışlar balatalar falan değişmiş bildiğim kadarıyla. Motor 4-5 aydır bende iş gereği kullanıyorum şahsıma ait bir motor değil. Sorunuma gelecek olursak motosiklete binip çalıştırıyorum biraz gaz vermem gerekiyor bazen soğuk olmasından kaynaklanıyor sanırım. Gazı kestiğim anda motor stop ediyor ama stop ederken içinden öyle bir ''tak'' sesi geliyor ki sanki birşeyler kırılıyor gibi ya da ne bilim kaskınızı yere düşürdüğünüzde çıkan ses gibi ve nedense her stop edişinde bu olmuyor.Ve bununla alakası var mı bilmiyorum ama motosiklet yüksek devirlere çıkmıyor hiç bir viteste sanki 6bin devirde kesici varmış gibi motor sadece bagırıyor ve devır daha fazla artmıyor. Bulundugum yerde adam akıllı işini yapan usta yok götürsek bir sürü hikaye sayıp 500 lira masraf çıkartırlar bize. Sizce sorun neyden kaynaklanıyor olabilir ? Şimdiden teşekkürler eksik bilgi vermişsem lütfen söyleyin tamamlayayim.