Merhaba arkadalar. benim küçük bir sorunum var.Benim elimde sukıda 125cc http://www.sukidacycle.com/products/...sp?ID=10&name= scooter var. Ben bu motoru 9 ay once aldım. valla içimde bir ses hiç almaz olaydım. herneyse sorun şu bu scooter 125cc ve gösterde 90 km olmasına ragmen 50cc 70km lık küçük scooterlar beni zırt pırt sollayıp duruyoo çünkü benim motorsiletle 65km üzerine cıkamıyorum başka 125cc lik scooterlar ortalıgı toza boğarken benimki ise otozları içine cekerek can çekşiyo. valla zaten en cokda buna deli oluyorumya herneyse.Geçenlerde bir arkadaşımdan duydum. şimdi benim motor euro yapımı motor yani dış ülkelere satılan motorlarda hız limiti koyuyorlar yanı anladışım kadarıyla motorun hız ayarlarını kısıyorlar. Acaba ben bu hız hız kesme limit ayarını acabilirmiyim yada bu motorla şöyle adam akıllı 80 km hıza ulaştıracak herhangı bir mazeme varmı yanı kabrıtor yada özel yapım mazemeler gibi şeyler eğervarsa bunları nereden temin edebilirm. bu konuda bana yardımcı olursanız sevinirim ha unutmadan şimdi diyeceksiniz ya at bu motoru çöpe git adam akıllı bişe al arkadaş lar bu konuda haklısınız ama bu bu motoru adam etmeye sözverdim ne olursa olsun bu işi başaracam valla şaka maka keseni ağzını sonuna kadar açtım yani saygılarımla artı şimdiden teşekkürler...