Rolelerden Sürekli ses geliyor
Reklamlar
-
yamaha ybr motorumda 2 adet role var benim bilidiğim kadarıyla çünkü 2 yerden ses geliyordu iki yerdede role çıktı. Korna takıyordum 2 adet taktıntan sonra 2 saniye çaldı ve bütün elektrik gitti motorda devir göstergesi felan hiç biri çalışmıyor sadece arka stop lambası çalışıyor
Reklamlar
-
Roleler yanmış olabilir mi acaba ? anlamam ama pek.
-
siptar23 adlı üyeden alıntı
Roleler yanmış olabilir mi acaba ? anlamam ama pek.
eğer öyleyse 120 tl 2 röle fiyatı umarım öyle olmamıştır
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:24 ----------
az önce ve geçerken fark ettim benzin göstergesi sinyaller felan hiçbirşey çalışmıyor anlayacağınız
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:16 ----------
sorun çözüldü sigorta atmış tecrübe oldu benim için
-
sigortaya bakın diyecektim bende. sorunun çözülmesine sevindim.
-
hacı bende ybr kullanıyorum aklında olsun motora taktığın ekstra elektronik aksamı ybrler bazen kaldırmıyo ben arkalara farklı bi sinyal taktım sinyali açınca sinyal rolesinden her yanışta şık şık ses geliyodu o yüzden söktüm daha az dirençli elektronik bulmanda fayda var
-
iki röle 120 tl olamaz çünkü en basit marş rölesi standar dört bacaklı röledir kralı 10 tl oto elektrikçide muhtemelen yanlış bağlandı vardır yada röle bağlanan soketler paslanmış temas etmiyordur sakın iki röleye 120 tl veriyim deme bende xt 125 var elektrik aksamı ybr ye yakın marş rölesi ses yapıyordu sanayiden hella marka röle aldım en iyisinden 10 lira verdim.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)