Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

Tiger Arka Dişli

REKLAM ALANI
    solmyr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    tartışma yanlış yere kayıyor. yoldaki keyifden bahsediyoruz. yapar yapamaz demiyoruz. ben tiger yolda kalır demedim. bende motora usta göstermedim, çünkü her gösterdiğimde yolmaya çalışıyorlar, bıraktım artık usta işini.
    uşak-izmir tarafına gelirsen değişelim motorları beraber uzun yol yapalım. ya da mayısta istanbula gideceğim istersen ankaradan geçeyim. denemek lazım karşılaştırmak için. dayanıklılık konusuda tigerle caracalla mct ile alakalı değil. topunun arıza yapma ihtimali aynı. hepside çok rahat yolda kalma potansiyelinde aletler.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    STEWARD26 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KNUNİ TİGER 250 2007
    Ya takalimmi takmayalimmi?
    Takarsak hangisini takalim?

Motosikleti
    tiger 250
    Alıntı STEWARD26 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ya takalimmi takmayalimmi?
    Takarsak hangisini takalim?
    takmayalım abi
    belki 40 olabilir

paran yoksa tiger candır gerisi heyecandır abi ben ögrenciyim uzun araştırmalar sonucu aldım motoru direk olarakta alır almaz antalyadan aydına geldim yolda tık demedi sağolsun şuan ekstralar yapmaya çalışıyorum motora ama forumda tiğer konusu ölmüş kullanıcılarını birdaha toplamak lazım dişli olayına gelince bende düşündüm dostum dişli olayını ama şöyle birşey var ben 100 kiloyum geçende arkama 100 kilo birini aldım oldukça dik bir yokuşta tiger anca hakkıyla kalktı dişli küçülse ya kalkamaz yada oldukça zorlana bilirdi ve bu iyi olmazdı eger yokuşa vurmam yada çok yük almam diyorsan yada benim kadar ağır dehilsen dene bakalım sonucu yaz bizde faydalanalım birde ön dişlisi çıkmış 16 lık onu deneyen varmı ?

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)