Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
4. sayfa BirinciBirinci ... 234

bilinmeyen ses nedir bu ses (kawasaki)

REKLAM ALANI
    Serk21 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KTM DUKE 390
    GKN motora gotur hic degilse icin rahat binersin. 3-4 sene kullanicam diyosun.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    acayüp - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cawa
    Geçmiş olsun. Cebinden ciddi bir para çıkıcak o kesin , ama şuda kesinki sen ustana güvenmiyorsun.
    O zaman arkadaşlar sana güvenebileceğin adresi vermişler. Kendisi ile görüş , madem biniceksin madem paranda gidicek fazzlasıyla hiç değilse güvenerek binersin.

mevlutgs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    xmax250abs Er6f650ABS ninja250R Cbr125R Today50
    Neyse yapacak bisi yok artık yani bir kere biraktik artık daha motoru satacam motorumu coo canım sikildi

tubejh - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ankara- Tekirdağ( Çerkezköy)-Çanakkale- artık nere olursa :)
    Motosikleti
    Yamaha tracer 700
    Komple motoru sordunuz mu ?

mevlutgs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    xmax250abs Er6f650ABS ninja250R Cbr125R Today50
    Sordum 6 bin lira ama motorumu aldum zimba gibi yemin ederim ilk gunkinden daha iyi motor fan bile acmadi o kadar zorladim yag azken yokken hemen iki bi dur kalkta fan açıyordu simdi hic uzun süre binecegim inşallah bu arada sizlere bir sorum var usta farklı marka yag koydu mobil ben yag azaldiginda motulun yagini takviye etsem bir zararı olurmu sizce ikiside 10/40 olacak

sedat_57 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2000 ford
    Alıntı mevlutgs adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Sordum 6 bin lira ama motorumu aldum zimba gibi yemin ederim ilk gunkinden daha iyi motor fan bile acmadi o kadar zorladim yag azken yokken hemen iki bi dur kalkta fan açıyordu simdi hic uzun süre binecegim inşallah bu arada sizlere bir sorum var usta farklı marka yag koydu mobil ben yag azaldiginda motulun yagini takviye etsem bir zararı olurmu sizce ikiside 10/40 olacak
    Nasıl şimdi teslim aldın mı motoru neler değişti faturası falan koyda görelim..bu kadar hızlı beklemiyordum hacı her parça ellerinde varmı bunların..Yanık kokular geliyo gibi burnuma parça parça yağın zararı olmaz galiba diğer müşterilerden artan yağları koydular

4. sayfa BirinciBirinci ... 234

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)