motorumun arka tekeri S çiziyor baktım jant ta hafif eğrilik var yada lastikten bana öyle geldi rot balans ayarı gibi bişeyi var mı ne yapabilirm ?
motorumun arka tekeri S çiziyor baktım jant ta hafif eğrilik var yada lastikten bana öyle geldi rot balans ayarı gibi bişeyi var mı ne yapabilirm ?
Motosiklet lastiğine de aynı araba gibi balans ayarı yapılabiliyor. Bunun için, yani motosiklet lastiği için yapılmış balans cihazları görmüştüm servislerden birinde.. Bir baktır. Olmadı yeni jant çakacaksın
Kralını tanımam. Edirne Motorcycle Club!!!
yeni janta gerek yok jantı düzeltirler tabi çokta yamuk değilse tekerleğin mili gevşemiş olabilir onu sıkıcaksın telli jantsa akord ettiriceksin telleri tekerleğin mili önemli bi bak
her şey mümkün değil
hiç bir şey de imkansız
teşekkurler... de bunu nerede yaparlar.. lastikçi falan mı yoksa servis mi??? mili neresi jantın ???ortası mı
keeway süperlight mı motor ben sana söyliyim muhtemelen tekerleğin mili gevşektir onu sık garantisi vardır senin kullanım hatandan gevşemez o mil pek
her şey mümkün değil
hiç bir şey de imkansız
motorunun cantı telli ise akord yapılır. fakat çelik çant ise rot balan yaptırman lazım.
Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin
tekerleğin tam ortasından geçen çubuk tekerleğin göbeğinde büyükçe bi somun olur onu sıkıcaksın
tekerleğin içinden bi cıvata geçtiğini düşün ve ucundaki somunun gevşediğini böylece oluşan boşluktan dolayı tekerlek sağa sola oynayarak s çiziyo
her şey mümkün değil
hiç bir şey de imkansız
normal lastikçiler yapar mı bizim rot balansı ??? bide sürekli böyle mi olacak bu ???
senin sorununu çözerler bi cıvata sıkıcak bişey yok o motor zaten yavaş gidiyo bide çelik jant bildiğim kadarıyla kolay kolay büyük bi problem yaşatmaz sana bu konuda dediğim gibi muhtemelen mil gevşek
her şey mümkün değil
hiç bir şey de imkansız
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)