Bu sabah birinci vites Debriyaj sıkılı cikarayim dedim, zor ittim motoru :-) Demek ondan atlama yapıyor garibim. Çok Sağolun o atlama derdinden kurtuldum. Önemsiz denecek miktarda atlama yaptı o kadar. Hissetmedim bile. Demek yagladi o ara :-)
Bu sabah birinci vites Debriyaj sıkılı cikarayim dedim, zor ittim motoru :-) Demek ondan atlama yapıyor garibim. Çok Sağolun o atlama derdinden kurtuldum. Önemsiz denecek miktarda atlama yaptı o kadar. Hissetmedim bile. Demek yagladi o ara :-)
Aa bizimkinde olmuyormuş artık babam bişey değiştirmiş içinde bi plastik neyin neyini değiştirmiş anlamadım ama artık yapmıyor ben bi kac haftadır ilgilenmiyordum motorla kusura bakma.
Bende de oluyor, eski motorlarımda da olurdu. "lak" diye bir ses ile hafif ileri gider. Normaldir, bişeycikler olmaz.
Debriyajin yapisik kalmasi baglata degisiminden sonra bendede oldu,yagdan oldugunu sanmiyorum her turlu yag denedim motor soguduktan sonra ilk calistirmada kitli kaliyor dediginiz gibi vitesteyken debriyaja basip ileri geri veya 5 10 kere debriyaji basip biraktin aduzeliyor,motorum cbf150
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)