Selamün aleyküm arkadaşlar depoda ufak çaplı bi göçük var.Bu göçük halledilebilir mi ve halledilebilirse nasıl nerde yaptırabilirim.
NOT : Bursa'da oturuyorum. Yardım eden herkeze teşekkür ederim.
Selamün aleyküm arkadaşlar depoda ufak çaplı bi göçük var.Bu göçük halledilebilir mi ve halledilebilirse nasıl nerde yaptırabilirim.
NOT : Bursa'da oturuyorum. Yardım eden herkeze teşekkür ederim.
biraz zor ama kaportacılara sormak lazım..
normal yuvarlak göçük olsaydı çektirme falan yaptırırsın diyecektim ama bilemedim
Çektirme ile hallolur o benimde depo da varda İstanbul Atatürk Oto sanayi de bir yerde hallettirmiştim
Pratik bir şekilde düzelecek birşey değil.
Sen sırf bunu sormak için üye olmuşsun sanıyorum. Yazıcaklarımı okuyacağını sanmıyorum ama yinede yazim ben.
O göçükte çok keskin damarlar oluşmuş. Boyaya zarar vermeden düzelmesi imkansız.
İleride deponun içinde paslanma olmuşmaması için hiçbir şekilde ısıl işlem yapılmadan (punta çektireme dahil) düzeltilip tekrar boyanması lazım.
Çok iyi bir boyacı bulursan ( mesela mohican air brush gibi ) lokal olarak orayı halledebilir.
Benim önerim orayı önce fiber macunla doldurup sonra normal macunla düzeltip boyatmak . Göçüğe hiçbir müdahele yapmadan .
Dediğim gibi o göçüğü eğer ısıtarak düzelteceklerse paslanma sorunu başına bela olucaktır.
opucukle halletme sansın yuksek
Yer olarak sıkıntılı yerde düzeltme olayı biraz sıkıntılı bence. En mantıklı çözüm Acayüp'ün yazdığı gibi olur.
LİVE TO RİDE, RİDE TO LİVE!
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)