CBR 250R Kısa Spor Ayna / Orjinal Ayna (Kararsızım)
Reklamlar
-
Reklamlar
-
cbr nin orjinal aynası zaten çok verimli değil..ne kadar ayarlarsan ayarla sürücünün kolunu/omzunu gösteriyor bi kısmında...bunun yerine daha kısa ayna koyarsan nasıl olur düşünmek gerek...hiç memnu kalmayabilirsin
-
denediniz mi hocam, sonuç nedir, bende takmayı düşünüyorum
-
Daha uzun takmayi dusunmelisin,kisa ayna kolunu omzunu gosterir
-
Serk21 adlı üyeden alıntı
Daha uzun takmayi dusunmelisin,kisa ayna kolunu omzunu gosterir
valla hocam buda pek verimli değil, yine kolumu gösteriyor
-
agrasiwe adlı üyeden alıntı
valla hocam buda pek verimli değil, yine kolumu gösteriyor
Eger ayna degistirmeyi dusunuyorsaniz ve estetik kayginiz yoksa baglanti yeri uyan daha uzun sapli aynalari denemenizi oneririm. Istanbul m.koyde bir magaza var butun modellerin aynalari var, aslinda adam izin veriyorsa gidip deneyip görüş hangisinde net ise onu takmak lazim.
kimisi aynayi soker gezer kimi aynasiz suremez. Ben aynalardan 1 i olmasin trafkte kullanamiyorum
-
değiştirme bahanesiyle düşürdün dimi orjinali tavsiye ederim
-
Bide o aynalari kiviranlar yokmu park hali haric yolda boyle kullaniyorlar sasiyorum Valla
-
DKN adlı üyeden alıntı
değiştirme bahanesiyle düşürdün dimi
orjinali tavsiye ederim
sorma ya forumdan arkadaşlar felan parkta muhabbet ederken ayaklık toprağa girmiş iyice, tak ayna kırıldı allahtan başka bişey yok.
-
hocam ben kısa kullanıyordum gayette mamnundum.forumlarda da resmi mevcut ama 50 tl ye prjinal bulduysanız alın derım çünkü kısa aynaların katlanması problem olabılıyor.gorsellık anlamında işinizi görür
-
fearlesboyy adlı üyeden alıntı
hocam ben kısa kullanıyordum gayette mamnundum.forumlarda da resmi mevcut ama 50 tl ye prjinal bulduysanız alın derım çünkü kısa aynaların katlanması problem olabılıyor.gorsellık anlamında işinizi görür
yok abi orjinali bulamadım, çift satıyorlar tek satsalar alcam
-
-
wolrath adlı üyeden alıntı
Kullandığın aynalar orjinalinden bin kat daha iyi. Kökündeki plastik parçaları sök. Cıvataları iyice sık. Kafası dışarıda kalmayacak şekilde gömülsün. Eğer gömülmüyorsa daha küçük başlı cıvata kullan. Böyle yaparsan aynalar aynalar biraz daha yatacaktır. Mükemmel bir görüş alanı verir. Aynı aynalardan bende de var ordan biliyorum. Hadi kolay gelsin.
-
bu benım ılk motorumdu tavsıyen ıcın tesekkurler yıne de. almıslar & alacaklar ıcın ıyı oldu.
-
cbr 600rr sinyalli aynalar var pıyasada onlarıda deneye bılırsınız,,,
-
11 Aralık 2018, 12:44
serkanADH13 adlı üyeden alıntı
cbr 600rr sinyalli aynalar var pıyasada onlarıda deneye bılırsınız,,,
cbr250'ye uyumlu mudur ?
yapan var mı ?
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)