Diyorsunuz ki 50 tane konu var niye açıyorsun daha.. Ancak okudum giriştim ama toplayamadım.. Daha doğrusu topladım da sorun var..
Motosiklet sürekli gaz veriyor konumunda şuan..
http://i.hizliresim.com/xJWQjn.jpg
Masa için kusura bakmayın içeride çalışıyordum aydınlık diye orada çektim fotoğrafı..
Olaya gelirsek.. Acemilik söktüm herşeyini sökerken gaz teliyle çok uğraştım çıkartamadım biraz sağa sola çekmem gerekti sorun olmuş olabilir o ihtimal 1..
Eve geldim açtım benzinle temizledim içini fotoğraftaki hale getirdim sonra topladım.. Sonra hava ayarı yapayım dedim sağ üstteki vidayı sıkana kadar çevirdim 2 tur oldu tam.. Daha sonra 1.5 tur geri açtım..
Sonra motora geri takma işlemi başladı gaz telini takmak yine sorun oldu biraz hatta tam oturtamadım gaz kolum boşta kaldı.. Sonra farkettim yuvasına oturttum(rölanti vidasının geçebileceği boşluğa göre ayarlayıp).. Benzini açtım verdim marşı ama deli gibi çalışıyor motosiklet son gaz..Hava vidasını kapattım fark etmedi.. Rölantiyle zaten oynamadım ama denemek için sağa sola çevirdim o da olmadı..
Yine söktüm(3 kere söküp taktım bu arada) gaz telinin bağlı olduğu yayda sorun yok gibi.. İçindeki iğne de sağlam gözüktü yamulma yok sanıyorum.. Sökerken jikle nin yaylı kısmını fark etmemişim şuan elimde onlar ama sonuçta jikle kapalıyken bir özelliği yok sanıyorum..
Bunun sonucudunda ne kadar ayarlarla oynarsam oynayayım sürekli gaz veriyor motosiklet.. Nerde sorun vardır acaba?