Diş macunu ile soluk farları hayata döndürme !
Reklamlar
-
Reklamlar
-
lınkler sımdıden olmus vıdeoyu ızledım hosuma gıttı. yarın arabada deneyecegım :D
-
resimlerde sorun var galiba. pratik çözüm gibisi yok eline sağlık
-
-
-
Umarım birilerinin işine yarar
-
Değerli bir paylaşım daha..
Zımparayı biliyordum ama diş macununu yeni duydum.. mantıklı geldi.. ilk fırsatta bi deneyeceğim...
Teşekkürler...Oğuz kardeş..
"Ne Mutlu Türküm Diyene" M.Kemal ATATÜRK
Salcano Wolf 125 28.03.2014 - 02.05.2016 (11.800 km)
Bajaj Pulsar NS 200 Trafiğe Çıkış: 09.05.2016 (46.500 km)
-
-
Rica ederim beyler, paylaşalımki bilgilerimiz çoğalsın Sizde paylaşın bildiklerinizi, bizde öğrenelim... Nirvanaya ulaşalım
-
Diş minesinden daha sert olan nadir maddelerden floroid diş macunlarında ufak tanecikler halinde bulunur.Dişlerimizi fırçalarken esasında çizerek bir alt katmana geçiyoruz bundan dolayı daha beyaz dişler oluyorlar =)
Farda kullanılan diş macunu da aynı sebepten dolayı zımparadan çok daha ince ve sert parçalar bulundurduğundan gayette güzel temizliyor=)
Ha videodan önce denemek aklıma gelmişmiydi hayır :D
Dişçi miyim oda hayır=)
Discovery de izlemiştim...
-
Aynı marka model araca sahip ve 900 tl far parası vermemek için 1 haftadır karın ağrısı çekiyordum.
Ellerine sağlık birader.
-
Aynen diş macunu zımpara görevi görür. Bu yüzden diş macunu kullanıyoruz...
Uzun vadede işe yarıyor mu ? HAYIR...
Zımpara + diş macunu uzun vadede işe yarıyor mu ? EVET . . .
-
Yarın ufak bir deney daha yapıcağım. Başka bir parlatıcı madde kullanak gibiyim. Resimle anlatım yapiyimmi arkadaşlar ?
-
İnce pasta ile deneyin. O işin aslı pasta ile yapılandır .
Diş macunu işin fantastik yanı.
Her marcun her farda işe yaramayabilir ama her pasta her farda iş yapıyor.
En önemli kısım zımpara kısmı.
1200 den daha ince zımparada kullanmak gerekli.
800 - 1200- 2000 şeklinde olursa daha çok işe yarar.
1200 de bırakırsanız farınız çok kısa zamanda eski haline geri döner. Pastada ince olmalı . En son da cila atabilirsiniz.
Pasta ve cilayı ne kadar iyi yaparsanız eski haline dönmesi o kadar uzun sürer.
-
Oğuz abi diş ipiyle de farların kenarlara girelim mi ? daha bi ince iş olur sanki
Harika paylaşım motorumun farlarının sarardığının bilgisini aldım bende gelince uygulayacağım bunu
https://www.facebook.com/cenk.toker.3
Mail:cenktoker@windowslive.com[/COLOR][/I][/B]
-
Merhabalar soluk farların sebebi sadece güneş değil http://www.motosiklet.net/forum/faydali-bilgiler/121194-kopuklu-yikamaya-karsi-ciddi-uyaridir.html linkteki konuyu okumayan arkadaşların okumasını tavsiye ederim
-
cece89 adlı üyeden alıntı
Oğuz abi diş ipiyle de farların kenarlara girelim mi ? daha bi ince iş olur sanki
Harika paylaşım motorumun farlarının sarardığının bilgisini aldım bende gelince uygulayacağım bunu
OLdu olucak gargara sıvısıda dökelim he cenk
Yurt dışındayım, mesajdan ulaşın.
-
vallaha daha önce aklıma gelmişti benim bu
Türk zekası hemen 40cl lik tüp şişelere hafif sulandırılmış en ucuz diş macununu doldurup far temizleme sıvısı olarak mükemmel bi etiket ile piyasaya sürüyorum 3buçukM garantisiyle.
internetten sipariş veren ilk 5.000 kişiye 1 şişe fiyatına 5 şişe teknenizin,yatınızın camlarına da uygulayabilirsiniz.
Tuvalette düşündüm
https://www.facebook.com/cenk.toker.3
Mail:cenktoker@windowslive.com[/COLOR][/I][/B]
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)