Merhaba jikleylede normaldede motorum calismiyor 1saat binme beklesin calismiyor.. Motor falkon 150crown
Merhaba jikleylede normaldede motorum calismiyor 1saat binme beklesin calismiyor.. Motor falkon 150crown
Elektrik Tesitası
Ateşleme Sistemi-Buji
Karburator Ayarı
Platin Ayarı
Bunları kontrol etmek lazım.
Valla bujisi nerde bu motorlarin biraz ayfinlatirsaniz kendim yapabilirmiyim bujiden sanirim marsa basinca gosterge isiginin feri gidiyor
Buji piston gömleğinin üzerindedir.
motorunda şase olabilir,akün bitmiş olabilir ayak marşı ile dene,benzinin bitmiş yada vanası kapalı olabilir sigorta kutusunu kontrol edebilirsin gibi
Biraz detay ver. Motorun tepkisi ne? Ne yapiyor? Aku gibi duruyor simdilik. Detay bekliyoruz.
geçmiş olsun..büyük hayal kırıklığı olsa gerek..
uway ın yorumunun ustune yorum yok ya. arkadaşlarda sağolusunlar haso ya yardımcı olmaya calısmıs ama daha motorun bujısının nerde olduğunu dahı bılmıyorken nası yardımcı olucaz oda bı merak konusu ?
Kimse de çıkıp dememiş ki, kardeş konjenktörüne baktır diye.
Çok büyük ihtimal konjektöründe sorun var
valla motor ıkı aylık sofır aldım mars basarkn gösterge ısıgı yanıp yanıp sonuyo normalde gıderken seyır halınde gaza yuklenınce far ısıgı azalıyor
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:29 ----------
ewett mantıklı cunku yolda gıderken gaza yuklenınce far kısılıyo bıde calısırken marsa basınca gösterge ısıkları yanıp sonuyor
tamam yarın bı götürüyüm de bızım konyada sevısler gecıstırıp duruyo zaten sansım olmadı bu tarz seylerde hıc ...gösterge saatım degıstı geldı yarın ıkıncısı ıle degısecek randıman vermedı bı turlu
Yüksek karbüratör ustası,bir karburatör aşığı ahmet abi gene iş başında.Kendisi sanırım 78 model Renault 12 kullanıyor.Ne platini ya?Çok biliyormuş gibi birde yorum yapıyorsun ona buna.Hatta meksefeye de baksın dimi ufaklık?tesitas nedir ya?tesisat olmasın o sakın
Arkadaşım,önce aküye bak sen.Sonrasında zaten sırasıyla gelir,ustan yardımcı olur sana.Burda daha çok döner ustası var.(Herkes değil tabii)
marsa basinca gosterge isiginin feri gidiyor demişsin , büyük bir ihtimal akün bitmiştir arkadaşım.
bujıden degıl bujıye baktım karburutörde sanırım pislik var gaz veriyorum bosta egzosdan pislik atar gıbı yapıyor akü bıtmesı mantıksız gelıyor yenı motor ayrıca
elektirik tesisatında kaçak var sigorta patlatmış önemli bişey deil sigortayı deiştir doğru tamire
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:26 ----------
insanlara neyin nerde olduğunu göstermeden ehliyet veriorlar yazık buji de bilinmez mi
bujini ve bobinini değiştir kolay gelsin
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)