fazer 6 da ses için katledilen orjinal egsoz
Reklamlar
-
bazı fz6 binicisi arkadaşlarım ısrarla orjinal egsozun içini boşaltıp ses almak istiyorlar.ben bu işlemi kesinlikle tavsiye etmiyorumnedeni içi boşalan egsoz hem çok tiz ses yapıyor çift silindir mobilet sesi gibi,hem yakıt katlaması,performans kaybıda çabası.iki adet video koyuyorum.bilgilendirme amaçlıdır.kesinlikle reklam için değildir.
.yapıcı eleştirilerinize her zaman açığım.aradaki ses farkını ikisini bir açıp kıyaslayın
Reklamlar
-
İzmir İl Temsilcisi
Orjinal egsoz candır
-
Zevkler ve renkler hesabı....
Kimi tiz seslerden hoşlanır (benim gibi)
Kimi boru gibisinden hoşlanır...
-
bende böyle tok ses seviyorum...kulağı tırmalamayan gaz açınca sesi bozulmayan...
-
İlk defa bir çalışmanıza hayran kaldım. Çok güzel bir ses elde etmişsiniz bence... Elinize sağlık.
-
egzz cok güzel olmuş ozellikle alt devirlerde.
-
güzel ses çıkıyo olmuş bencede..
-
-
Bence, telefon ahizesini ağıza sokarak konuşmak ile kamerayı egzozun dibine getirip böğürtmek aynı hesap ama neyse.
Emek var, hayırlı işler.
-
-
mükemmel olmuş. olmamış doktora gidip kulaklarını göstersin. egzozcu kimdir bilen var mı ?
-
orijinal egzoz ses için müdahele edilmemeli söküp kenara koyulmalı
-
tabıkı ıkıncı vıdeo dakı ses daha guzel içimi erıtiyo
-
fazerden korkmayan aslan taş olur.:D
uzakdan gelen sese ve rüzgar gibi geçişe dikkat.:D
.
-
ii olmusha egzoz sesı motoru sevdirdi peki maliyteti nedir ?
-
Fiyat bilgisi alalım lütfen Hem tek hem çift egsozlu makinalar için
-
forewer adlı üyeden alıntı
Fiyat bilgisi alalım lütfen Hem tek hem çift egsozlu makinalar için
fazer için 800 lira gibi bişeydi ben araştırdığım zaman
-
arkadaşlar.reklam amaçlı değil bilgilendirme amaçlı videolarımı koyuyorum.site yöneticileri tarafından bir kaç ikaz aldım.sıkıntıya girmek istemiyorum.ayrıntılı bilgi ve bol egsoz resmi ve videolar için.https://www.facebook.com/.avcrom egsozcuhalil.adresine bakabilirsiniz
-
Trafik cezasından ne haber.
-
Felis Leo adlı üyeden alıntı
Trafik cezasından ne haber.
Egsozlarımız İstege gore yani trafik polislerinin yoğun oldugu bolgelere göre şehir içinde sessiz şehir dışında sesli olarak ayarlanabilir bir slincer killer sistemi yapıyoruz ve polislerle bir sıkıntınız kalmıyor tabi şehir içinde aparatı sökerseniz o sizin ile alaklı birşey olur.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)