Bu ses adamı yer bitirir o kesiciye girişi yokmu aah ah iç boşaltmada apaçi işi olmuş sesi berbat. Ustanın ellerine sağlık...
Bu ses adamı yer bitirir o kesiciye girişi yokmu aah ah iç boşaltmada apaçi işi olmuş sesi berbat. Ustanın ellerine sağlık...
Şu egzozu siz yapmışsınız sanırım, yeri gelmişken söyleyeyim; 9. saniyedeki kız çocuğu korkup kulaklarını kapıyorsa o egzoz olmamış demektir. Lütfen çevremizi sevelim, sayalım...
http://www.youtube.com/watch?v=Oy9B7qwHqu4&feature=share
evet ben yaptım.yıllardır dediğimi,yazdığımı tekrar edeyim.ben motorda ses uğruna şehir içinde insanların rahatsız edilmesine karşıyım.yada şöyle diyeyim meskene mahal yerlerde yüksek desibel toplumu huzursuz edici her türlü sıradışılığa karşıyım sırf bu tür sıkıntılar yaşanmaması için şehir içinde sessiz,şehir dışında sesli ayarlanabilen ürünler yapıyorum.ama motor binicisi arkadaşlar ısrarla şehir içinde sesli modda biniyorsa ben ne yapabilirim.nihayetinde ben müşterilerimin isteğin doğrultuda tasarımlar yapıyorum.benim merak etdiğim ithal marka ürünler kıyametleri koparırken bu kadar tepki almıyor.ben yinede yapıcı ve olumlu eleştirileriniz yol gösterici olduğu için teşekkür ediyorum.
10 numara olmus elıne saglık usta
www.erkakurye.com
Ahmet bey ses ayarı yapmamızı sağlayan slencer killer aparatı orjinal egsoz çıkış borusuyla bire bir ölçülerde aynı olduğu için her hangi bir güç kaybı ve çekiş düşme sorunu yaşanmıyor.genelde performans egsozlar uzun yolda açılır,şimdiye kadar olumsuz bir şikayet işitmedim.bulunduğum beldede dyno ses test makinası yok.bende kafalardaki bu dyno soru işaretini yok etmek için bulunduğum beldeye yakın olan yerde olursa gidip belgeleriyle test yaptıracağım.
aydınlatma fırsatı verdiğiniz için sorunuz için ben teşekkür ederim
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)