mobiletin yokuşları iyi çıkabilmesi için yapılabilecekler...
Reklamlar
-
Airsal Silindir Takarsan Hiç tınlamadan çıkarsın yokuşları acayip güç geliyor Motora ben taktırınca Sırf Denemek için Gidip Arka dişli küçük ken bide % 15 egimli rampa çıktım. Çok Rahat hatta Otobüs Kamyon Sollaya sollaya çıktım .Acayip Güç Geliyor Ama düz Yolda 100 km Anca yapıyor Yokuşta 75 Düz Yolda 100 anlamıyorum Ya nasıl iş bu Motor Düzlükte o yokuşu çıkışına bakılırsa 150 yapacak gibi geliyor ama Güç Var ama devir 100 de kalıyor.Her yerde Aynı performans Düzdede Aynı Yokuştada
o %15 egimli Yolda Son Gaz 150 km Gördüm. Ama Size Bir Tavsiye Yokuş Aşagı Sakın Motoru Stop edip inmeyin İneceksenizde Kayış Sök Çünkü Sen Son HIz Stop ettigin Motorla inerken Piston Yagsızlıktan geberiyor. Çünkü silindire yag ve yakıt girmiyor buda Yokuş aşagı motormu kitlermiş yaw dedirtiyor. Arkadaş 22 km Yokuş aşagı motoru Stop ederek indi. 14-15. Km motor kitledi Aşırı Sürtünme Ve ısı Ama ARa ara Gaz Vermek Lazım..! Umarım Demek istedigimi Anlatabilmişimdir. Bu arada Herkez Antalya Gibi 22 km Yokuş bulamaz Ama 1 km De olsa Gerek yok Ara ara gaz Lazım. Rölantide Çalışsın o bile yeter (Amma yazmışım Bee
Reklamlar
-
ennes07 adlı üyeden alıntı
Airsal Silindir Takarsan Hiç tınlamadan çıkarsın yokuşları acayip güç geliyor Motora ben taktırınca Sırf Denemek için Gidip Arka dişli küçük ken bide % 15 egimli rampa çıktım. Çok Rahat hatta Otobüs Kamyon Sollaya sollaya çıktım .Acayip Güç Geliyor Ama düz Yolda 100 km Anca yapıyor Yokuşta 75 Düz Yolda 100 anlamıyorum Ya nasıl iş bu Motor Düzlükte o yokuşu çıkışına bakılırsa 150 yapacak gibi geliyor ama Güç Var ama devir 100 de kalıyor.Her yerde Aynı performans Düzdede Aynı Yokuştada
o %15 egimli Yolda Son Gaz 150 km Gördüm. Ama Size Bir Tavsiye Yokuş Aşagı Sakın Motoru Stop edip inmeyin İneceksenizde Kayış Sök Çünkü Sen Son HIz Stop ettigin Motorla inerken Piston Yagsızlıktan geberiyor. Çünkü silindire yag ve yakıt girmiyor buda Yokuş aşagı motormu kitlermiş yaw dedirtiyor. Arkadaş 22 km Yokuş aşagı motoru Stop ederek indi. 14-15. Km motor kitledi Aşırı Sürtünme Ve ısı
Ama ARa ara Gaz Vermek Lazım..! Umarım Demek istedigimi Anlatabilmişimdir. Bu arada Herkez Antalya Gibi 22 km Yokuş bulamaz Ama 1 km De olsa Gerek yok Ara ara gaz Lazım. Rölantide Çalışsın o bile yeter (Amma yazmışım Bee
5 senelik konu senin sayende hortladı hocam
Nefesime gücü bahşet mevlâ , bir kuç daha atsam olur evvel Allah.
-
Bana mı öyle geliyor...Yoksa hep denk mi geliyorum...
Moped konuları çoğalmayamı başladı..
Ki öyleyse ne güzel..
eminim benim gibi ilk motoru moped olan bir sürü kullanıcı vardır şu forumda.
-
-
-
Yani Yaa zaten Durmaya karar versen 2 köy aşagıda ancak Duruyorsun
-
http://turbotuning.gen.tr/konugoster...ooocularr.html
aynı soruyu burda sormuşlardı dün cevapladım..
pejoyu bırak diyen arkadaşada bir cevabım olucam hastalık varsa bırakamaz... schooter herkezde var ama pejo farklı.. ne kadar kurcukladın ne yaptın herşeyi belli oluyor.. resmen yaptıgın oyuna göre gidiyo motor. digerleri sabit fabrikadan nasıl cıktıysa öyle biniliyor...
-
Bununla istediğimiz yere cıkabiliriz
İmza yok
Ne Oldu Ha, Vuruyummu Sırtına
Oğlum Bak Git
-
merhaba arkadaşlar bir pejo 103 mobilletin orijinal dişlileri falan üzerinde bu motorla arka teker arasınka kaçta kac aktarma oranı oluyor bılen varmı yada nasıl hesap ediliyor
kasnak ıle 56 dis arası 1 re 5 ama motorun uzerındekı deprıyaj kaçta kac oran oluyor bunu nasıl hesaplarım acaba ???
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler