Merhaba arkadaslar ben kuba apricot 125 lik bi motora sahibim motorumun bakimlarini ben yapmaktayim orta derecede mekanik bilgim var fakat size bi kac soru sormak istiyorum
1. Arka varyator olculeri sabit midir 150 lik taksam uyar mi cunku yedek parca aramalarimda hep 150 lik gormekteyim olurda bi sikinti olursa degistirmek icin
2.orta ön tarafa ayak koydugumuz kisima maxi scooter gibi bi konsol uydurula bilinir mi ufak bi bagaj icin
3.sabah motoru calistirdigimda vuruntulu kalkis yapiyor fakat 1 2 dk yol gittigimde durdurup tekrar kalkista vuruntu kayboluyor viz diye gidiyo bu sikinti midir
4 scooter iki farli biri kisa biri uzun bunlarin uzun yananini iptal edip kisa yanandan kopru atipta paralel baglantiyla kisa yapabilir miyiz ikis birden yansin diye ve iptal ettigimiz uzun farin kaplularindan yeni bir far alip monte edersek uzun yanar mi bilgilendirirseniz sevinirim ii günler dilerim
Scooterin altina bakinca siyah bi kutu var hemen motorun yaninda karbüratör kismindan bakinca tahliye borusun altinda o nedir anlayamadim (hava filtresi degil)