amortisör zorlanınca belli oranda yağ sızabiliyor büyük ihtimal keçeden değildir. amortisör borusunun nikelajında bir pürüz vs varsa keçeye zarar veriyor.
amortisör zorlanınca belli oranda yağ sızabiliyor büyük ihtimal keçeden değildir. amortisör borusunun nikelajında bir pürüz vs varsa keçeye zarar veriyor.
valla telefonda sordum, debriyaj dişlisi kırılmış dedi ama tam da net bilgi alamadım. fabrikaya parça sorup dönecekler. eğer debriyaj tası ve dişlisi diye bir parça var oysa tahminen 200 küsür liralık zarar var. bu parça büyük ihtimalle ellerinde yok. motor bir ay yatabilir.
telefonda usta ile pek anlaşamıyoruz. kanuni servislerinin hiçbiri kurumsal olmadığından adam akıllı biri de anlayabileceğim bir dilden konuşmuyor bi ara gidip detaylı bilgi alayım da yazayım.
senin de söylediğin gibi sökmesi takması bir saat sürmeyecek bir parça sanırım. ama işte elde avuçta parça yok
evet, sanzıman da olsaydı sorun kartelin komple sökülüp dagıtılıp toplanması gerekirdi.
bu parcanın değişimi kolay olsada insallah parcalanan,ufalanan dişler ileride sorun cıkartmaz
kayalardaki rafet usta iyidir.
debriyaj tası ile dişlisi bir bütün.
o dişli nasıl kırılır hayret doğrusı.
sahibindene bak belki çıkma bulursun.
söküp takması çok basit 20dk sürmez.
son durum nasıl oldu ?
selamlar, haftasonu parçayı fabrikadan bulduklarını söylediler. bugün gidip motoru alacağım, detaylı bilgi alınca yazarım tekrar.
değişenler
9 ŞANZIMAN İLK HAREKET DİŞLİSİ (bu kırılmış diğerlerine zarar vermiş)
10 KRANK DİŞLİSİ
11 KRANK KAMASI
kapağı da zedelemiş o da kaynak yapıldı. bakım ile birlikte (yağ, buji değişimi) toplam 296 lira verdim.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)