Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Kawasaki ER6-F grenaj çizikleri

REKLAM ALANI
    asi_gececi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki Er6-f
    Merhaba arkadaşlar, resimlerde de gördüğünüz üzere motorum da düşmeden kaynaklı grenajda ve kapakta çizikler mevcut grenajdaki çizikler çok derin pastayla falan gitmiyor bu gün boyatayım diyorum ertesi gün vaz geçiyorum sizce ne yapmak lazım siz olsanız ne yapardınız sıfır grenaj demeyin tekde bulunmuyor zaten bunun dışında en mantıklı olan nedir ne olabilir fikirlerinize ihtiyacım var gerçekten...
    ]

..

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    tr_select - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    uǝq ɯıɯɐpɐ sɹǝt
    Folyo dusundunuzmü ? Makul bir fiyata netten siparis verip kendiniz kaplayabilirsiniz ?
    asi_gececi bunu beğendi.

Moderatör Lucas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ülkemizde bu orjinallik takıntısı oldukça insan kara kara düşünüyor değil mi?
    Boyatın gitsin, boyatanlar çoğaldıkça orjinal isterük diye tutturanlar da zamanla azalır belki
    wolrath bunu beğendi.

wolrath - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    pani / 3colore
    ben uyuz oluyorum acıkcası cızık kırık ıcınde motor-araba satarken abı orjınallıgı bozulmasın ıstedık dıyenlere. yahu cek fotosunu,boyat satarken de goster cok mu zor.he dıyeceksınız guven olmaz.karenajı sokturur bakarsın kaynak vs var mı dıye,hastaysan.kandıracak adam her turlu gıydırır malı.o kadar ugrasmaz...
    dıyecegım o kı.boyat.kız gıbı olsun.boyatmadan once foto cek.yıllanmıs cızık ıcınde bır motora bınmeyı nasıl ıcıne sındırıyo mıllet anlamıyorum.

DKN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    koruma takozu niye takmadın arkadaşım ?

asi_gececi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki Er6-f
    Alıntı tr_select adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Folyo dusundunuzmü ? Makul bir fiyata netten siparis verip kendiniz kaplayabilirsiniz ?
    teşekkürderim bakıcam aslında düşünmüyorum folyo şüpheli oluyo biraz adam altında ne olduğu konusuna fazla takılabiliyo ama olabilirde neden olmasın

---------- Mesajlar birleştirildi - 01:12 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:09 ----------

Alıntı Lucas adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ülkemizde bu orjinallik takıntısı oldukça insan kara kara düşünüyor değil mi?
    Boyatın gitsin, boyatanlar çoğaldıkça orjinal isterük diye tutturanlar da zamanla azalır belki
    ülkemizde orjinallik takıntısı var aaa orjinal değilmiş yada yandan yemiş ucuza kapatalım yapanda çok ne yazıkki ülkemiz kurtlar ülkesi herkezin malı satarken değerli alırken pekde öyle olmuyor

---------- Mesajlar birleştirildi - 01:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:12 ----------

Alıntı wolrath adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ben uyuz oluyorum acıkcası cızık kırık ıcınde motor-araba satarken abı orjınallıgı bozulmasın ıstedık dıyenlere. yahu cek fotosunu,boyat satarken de goster cok mu zor.he dıyeceksınız guven olmaz.karenajı sokturur bakarsın kaynak vs var mı dıye,hastaysan.kandıracak adam her turlu gıydırır malı.o kadar ugrasmaz...
    dıyecegım o kı.boyat.kız gıbı olsun.boyatmadan once foto cek.yıllanmıs cızık ıcınde bır motora bınmeyı nasıl ıcıne sındırıyo mıllet anlamıyorum.
    tavsiyen için teşekkürederim bu şekilde binmeyi içime sindiremiyorum o yüzden bir çözüm yolu arıyorum ama ülkemizdeki boya takıntısı ne yazıkki bir tabu olmuş keşke şaşiye bakınca sorun ortadan kalksa ancak öyle değil ancak şu durumda en mantıklı çözüm boyatmak gibi görünüyor

---------- Mesajlar birleştirildi - 01:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:14 ----------

Alıntı DKN adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    koruma takozu niye takmadın arkadaşım ?
    arkadaşım bu bende olmadı benden önceki sahibinden kalma o heyecanla çok fazla gözüme batışmasada şu an çok canımı sıkmakta ayrıca koruma takozu falan bu motorlarda bir sorun zaten kawazaki aksesuar ve yedek parça konusunda tamamen bir sorun yok bulunmuyor bulunsada çok pahalı

F54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    crf 1000L + dio
    eğer 5veya 6 yaşından büyük bi araç alacaksam şasi de işlem olmasın kafi
    boya takıntısı olana da bence bayii tarif edin
    asi_gececi bunu beğendi.

_arda_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    typ-125 -bevery-runner-gp1-cbf-er6n-cbf1000-fzr600
    motor aliyosun tbiyki bisorun olsun istezsin orjinal almak istersin ama fiyatda ona gre olursa bi srun yok bnce arkadasim bu arada bnce boyat yazilarda pek bisey yok gotdugum kadariyla he bide alternetor kapaginida boyatrsan iyi olur 😃

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)