somunuda pullu somun al araksı tırtırlı
somunuda pullu somun al araksı tırtırlı
4 teker gövdemi ,2 teker aklımı alır...
Dostum her seferınde cıvata gevsemez,
bazı an cıvata uzar veya kopar,
yanı her zaman gevsemıyordur,
belkıde ıyı sıkamıyorsunuz ondan gevseme yapabılır,,,
Ustalarım fikirlerinizi ve Tecrübelerinizi paylaştıgınız için her birinizi Ayrı ayrı tşk ederim.
Konuya ilgisiz kalmadınız için ayriyetden minnettarım. Bu bilgiler benim için herşeyden önce hayati önem taşıyor.
Sizlerden gelen öneriler ile ;
Orjinal arka dişli civata seti
ile yarım ay vida KİLİTLEYİCİ
onun altına ÇELİK RONDELE
dişli Arkasına FİBER SOMUN
ve birleştirme esnasında
Orta SERTLİKTE VİDA SABİTLEYİCİ
yapıp işlemi tamamlıyorum ..
sanırım bir daha açmaz farklı bilgisi olan arkdaşlar varsa onlarıda değerlendiririm zira bemim için oldukca önemli bir konu kaç defa ucuz yırtıyoruz
birde aklımdan gecen civatayı tersten takıp somun kısmını dışarda bırakmak geçiyor eger gevşetirse en azından somunu atsın civata gibi şaseye çarpmaz nasıl olar sizce
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:33 ----------
ustan o göstermiş oldugun takımdan iki tane yedim bi sezonda kenetledigim yeri kopartıp alıyor resmen parçalıyor o ay parçasını şimdiye kadar hiç böyle bi sorun çıkartmıyordu bu yazın başladı bu o yüzden sıkıntı başka biyerde olabilirmi diye sormuştum zaten yoksa ben onları kaynaklarım yine çıkmaz yerinden iki puntaya bakar iş
( @ N € R >>dünyada ROMA,tr de SOMA
Mrhaba ben de motorcross yapıyorum zıplama hoplama çok olduğu için belirli civatalara civata sabitleyici kullanımyorum. Fiyatlar değişiklik gösteriyor markaya göre de tabi ben hep internetten alıyoyrum şimdiye kadar en uygun fiyatlı bu sitede buldum http://www.tamirsepetim.com/products...lock-sf-99-243 ama kullanırken kullandığınız civata ve dişlerin temiz olmasına dikkat edin. Bu ürün havayla temas eder etmez sertleşmeye başlyor zaten
Anlattığın şey başıma gelmişti.Gevşemiş farketmemişim yuvasından çıkıncada iyiki teker kilitlenmedi tutan civatalar yamuldu arka dişli göbeğinin giriş yerleri kırıldı.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)