[IMG][/IMG]
Dün seyir halindeyken tem otoyolunda otogarın biraz gerisinde yaklasık 140-150km hız ile giderkenmotor durdu sonra birkaç kez marşa bastım alır gibi yapıp çalısmadı e tabi eziyet ondan sonrabasladı sonradan aa benzını acıkmı diye baktım kapalıydı ne çok sevindim neyseki benzini açtığım halde motoru çalıştıramadım biraz yokuşaşşağı olan bi yerde vurdurmak istedim sanki içersinde parçalar birbirine deyiyormuş gibi ses gelince hemen bıraktım sonra 2 saatlik itmeden sonra tamircimize geldik tamirci söktü bi kaç yeri kontrol etti sonra motorun sağ tarafındaki silindir kapağını söktü ve yukarıdaki resimde gösterdiğim vidanın özelliğini yitirmesinden dolayı desede orada bakım yaptırmıştım çırağı abi vidayı yalama etti usta böyle sakat olur demesi aklıma geldi bende ustayla biraz tartıştım şimdi bana söylediği şey okuyucu bozulmuş daha doğrusu o bölgedeki dişli sıyırmış 1cm fln ve tellerden birazı kopmuş ateşeleme yapmıyor şimdi tamircinin bana dediği okuyucuyu ben internetten yarımsaatır bakıyor yok böyle birsey bunun gerçekte adı nedir okuyucumu beyinmi nedir bilen varsa yazarsa sevinirim.