Kanuni'nin servislerimi daha iyi Mondial'in mi ?
Kanuni sitesinde bütün yedek parçalarının fiyatlarını yazmış , iyi güzel !
Peki servisler nasıl ?
Kanuni'nin servislerimi daha iyi Mondial'in mi ?
Kanuni sitesinde bütün yedek parçalarının fiyatlarını yazmış , iyi güzel !
Peki servisler nasıl ?
valla iskendrunda mondial abi kanuni servisine 2 senedir gidiyorum pek hoş değil parcalar uygun diiil. ama mondial ne bilim nereye gitsem cana yakın ve dürüstler
Mondial dünkü çocuk kanuni yılların markası sence hangisi iyidir???
KANUNI [COLOR="Red"]POWER[/COLOR]
Ben ikisininde servisiyim ama mondialin çalışma şartları daha uygun
[COLOR="red"][B][I] 4 zamanlı --> ::144:: <-- 2 zamanlı (A rh 2TT)[/I][/B][/COLOR]
Hangisinin iyisine denk gelirsen o
[COLOR="Blue"]Ne Kadar Yükseğe Çıkarsan, O kadar Yüksekten Düşersin. [/COLOR]
valla servise göre değişiyor
markayı katmasak
ben gebzedeki allahın cezasını bilyorum bisan bayisi olarak
bide pendiktekini
pendikteki kendi motoru gibi bakıyor
ben şimdi gebzeye gör bisanımı değerlendirim
musti81 adlı üyeden alıntıagree with uuuuuuuuuuuuuuuuAkira adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar tabiki yılların tecrubesi KANUNİ mondial dun girdi piyasaya bence KANUNİ
bence böyle bi genelleme yapmak doğru değil fabrikanın şartlarını sağlayan her kez alabilir bu servisi ben mondial kullanıyorum eh işte ii sayılabilir geçen koltuk hafif yana kaymıştı düzelttirmek için gitmiştim orda anahtar var kendin düzeltü ver dediler
kardeşim bana kanuni demeyin en kötü motor u getiren firma bile kanuni gibi kim kime dumduma bi firmadan daha iyidir...
www.enguclu.com ==>> EnGuclu Bilişim&Internet Hizmetleri
kanuni servisini bilmem, yorum da yapamam.
ama mondial servisi Bilge Motor, süper.
deli dolu Serdar usta var. hiç bir şikayetim olmadığı gibi, son derece de memnunum.
sadece, Serdar ustayı kızdırmayın yeter...
Ülkemde hiçbir iyilik cezasız kalmaz.
benim fikrimce kanuni daha iyidir
Kask tak!
valla bizim orda bişey değişmiyor,ikisininde servisi aynı adam çünkü, buna yamaha da dahil...
bir gün gelecek, gelecekte gelecek...B RH+
yok be anam babam,geçen sene bir yakınım mondial 125 vitesli almış,tamam güzel haşmetli filan,iyide marş kolu sıyırmış daha 70 km'de servisine bildirdi tutanak tutuldu şu anda 2,500 km'de inşallah parça gelecek servisi takacak.ayrıyetten motorun sahibi işin takipçisi.ama bir başka arkadaş menun olduğunu söylüyor?bence şans.
Kanuni sektörde eski bir firma ve servis kalitesi daha iyi. Mondial piyasaya yeni girdi. Ama şunuda söylemek gerekir.Bazı servisler her ikisininde servisliğini yapıyor.
tencere dibin kara seninki benden kara, ne denir ki...
zaten motorlar üç aşağı beş yukarı aynı motorlar, ustasına denk gelirsen iyi...
B00_74
Önce denge, hayatınızı dengeleyin !!!
bende kanuni war,yakın arkadaşımda mondial.ikimizde servisten yana problem çekmedik.ama tamamen şans meselesi bu. çünkü şikayetvar sitesine girip baktığınızda en çok şikayet mondial ve kanuni servislerinden.al birini vur ötekine hesabı
GÜCÜN BİLGİ OLMADAN HİÇBİR DEĞERİ YOKTUR.
bnce KANUNİ bsim burda wwar 2 saatee toplayıpp weriolar arkımın trex 125 war anındaa sohbett çayy kahwe arıolar hatırlatıolar bilee
bende kanuni var gitmiyorum. sadece km bakımlarına goturuyorum.
10 ytl fazla veririm daha erken alırım motorumu.
mondial de ondan assa deil. al birini vur otekine
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)