scooter egsoz delme uyarısı !
Reklamlar
-
forumda egsoz delme ile ilgili eski yazılar var ama ben yinede yeni bir başlık açmak istedim, özetle yeni model 115cc scooter'im var ve performans egsozu için para biriktiriyordumki bu ısi kendim yapabilirim diye düşünüp doğru sanayiye gittim Motorcu Arkadaş aldı eline büyük bi çivi balyoz ile deldi , ama o kadarmi güzel bir sesi oldu süper, ama ben hızımi alamadım Tabi deliği genişletmek için daha büyük çiviyide kendim caktim egsoza , sesi bir anda cıngır cingir oldu , doğru egsozcuya kostum delikleri kapatmak için , egsozcu bi tane uc getirdi(geniş) abi bunu takalım diye şöyle bi tuttu ses güzelmi güzel takdirdim 80tl aldı, motor gidiyo güzel ama birşeyler oldu Sanki tork gitti motor bayılıyor resmen , meğer egsozdaki hava sıkışması 4zamanli motorlarda yeniden yanma yoluyla pistona giriyormuş bir şekilde "motorun gücü egsozu ile doğru orantılı"yMIŞ bunu öğrendim sonra yine aynı Motorcuya kostum Al dedim bunu geri Istemiyorum, birde gitmiş biraz daha küçüğünu getiriyo "Istemiyorum egsoz falan orjinal haline çevir başka birşey istemem" dedim , motor Kendine geldi özetle 80tl daha ödedim toplam da 160tl ödedim ve dersimi aldım 4zamanli motorlarda egsoz işi hassas iş hele hele şimdikiler daha hassas o yüzden kaliteli markaların kullandığınız motorsiklet için özel olarak ürettiği bir performans egsozu değilse bir daha düşünün derim . Herkese kazasız sürüşler.
Reklamlar
-
-
Bence 600cc ye kadar performans egzozu fasa fiso.
-
o para ile küpe almış oldum :p kulağımda artık :D
-
Bilgi, paradan daha önemlidir bence
Bende zamanında aprilia sr150 için sola sağa gereksiz yere çok para döktüm (2007-8 senesinde 2 çin sıfır scooter parası)
Ama her şeye rağmen motorlar hakkında edindiğim bilgi çok daha değerlidir benim için.
Kulağınıza küpe olsun.
-
en basindan beri bahsedilen kulak var ya!bir tek arkasi kalacak... ve iste o gun farkina varir olacak motorcu kismi neyin eğri neyim doğru olduğuna...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)