amortisör patladı hayırlı olsun :)
Reklamlar
-
merhaba herkeze amortisörümü patlatmış bulunuyorum arkamdaki artçının ağırlığı sebebiyle sert bir çukur sonrası boom gazlı amortisörüm patladı yaylana yaylana gidiyorum :D
benim için sıkıntı yok lakin sürüş güvenliği açısından sakıncalı bir durum viraj kabiliyetinde düşme ister istemez yaşanıyor
bu gazlı amortisörü meretinin istanbulda tamir edicek usta veya servis varmı varsa fiyatları ne derecede amortisör takımının 0ı 250 TL
bazı arkadaşlar 0ını tak amortisör tamir edilmez diyiceklerdir elbetki lakin şuan durumlar müsayit değil lakin iyi bir usta tarafından yapıldıgında tamir edildiğini biliyorum
kısacası usta veyahut servis tavsiyesi istiyorum
Reklamlar
-
konunun takibindeyim. bir çift de bende var patlamış.
-
Gecmis olsun basligi gorunce guldum bi bu eksikti manasina motosiklet amortisoru tamir eden gormedim ama arabalarinkini Tamir edenler var bi el atabilirler belki.ya da cikma varsa o da ayri bi secenek ya da artciya yarisini kos sifir al
-
Baska marka tak ybr nin ki mesela
-
Bizim ustalarımız arızayı tamir etmez sıfır parça satar sana onu takar kimse uğraşmaz adamlar egzoz kaynatmıyacaklar utanmasalar :D
-
ERROR88 adlı üyeden alıntı
takılıp takılmadıgını bilmiyorum eğerki takılıyorsa şuan için yan sanayi ybr amortisör takabilirim
-
ERROR88 adlı üyeden alıntı
erol akıllı adamsın...
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
Demmeki Kötülediginiz Ybr nin parcalarını alıcaksınız Ucuzdu hani su tvs nin parcaları
-
başka çinli motorların amortisörlerine baksana... çifti 100 tl ye arka amortisörler var...
-
commuter sınıfı bir motora bir çift amortisör 250 tl.
anladık ybr cbf tvs bu sınıfta en iyisi en güzeli eyvallah da bu parça fiyatları gerçekten çok uçuk fiyatlar.
sırf bu yüzden şu anda bu sınıf motosiklet alacak olsam çinli alırım.
uygun bulursan ybr nin amortisörü tavsiye ederim. sertlik ayarı olduğu için motosiklete uygun şekilde ayarlayıp binilebilir.
-
ps150 zamdan önceki amansitörleri 1500 tl kazııııııktı.motor alıken iyi düşünün hondaysa kazıklanırsınız
-
cin mali motorarin arka amortisorleri 50-100 tl arasi degisiyor al bi takim tak gitsin oldu bitti
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)