Ustalara kızıp kendi atöylesini açanlar.
Reklamlar
-
BMWci adlı üyeden alıntı
Bu iş uzaktan görüldüğü gibi kolay olmuyor. Birincisi mekanikten anlayacaksın. 2, si elin bu işe yatkın olacak. Gerekli alet edavat için para harcamayı, yanlış taktığın bir parçaya zarar vermeyi, motoru tamamen öğrenene kadar, 3 kuruşluk bir masrafı 5 kuruşa yükseltmeyi göze almak gerek. Ben klasik motosikletlerle uğraşıyorum. Herşey bir ustadan meksefe ayarı yapmasını rica etmemle ve ustanın 'bırak 3 gün saonra gel al. ben uğraşamam 50 yaşındaki motorla' demesiyle başladı. öğreninceye kadar çok parça kırdım. sağlam olan yerleri çok bozdum ama sonunda öğrendim. ve şu an elimde bir tamirhane açacak kadar alet edavat var. İngiliz anahtar tkm, yıldız takım, tek tıldız, lokma takımı, tornavida takımı, pense takımı, sekman sökecekleri, diğer alet ve edavatlar. bugün hepsini almaya kalksak sanırım 1000 tl yi buılur.
G.t usta adamı usta eder.
Reklamlar
-
porsche911tt adlı üyeden alıntı
G.t ustalar adamı usta eder.
katılıyorum +1
Adım
CEM
MOTOSİKLET = ÖZGÜRLÜK
Motora ölmek için değil, Yaşamdan daha fazla zevk almak için binmeliyiz
-
porsche911tt adlı üyeden alıntı
G.t usta adamı usta eder.
Artı Bir .
-
bende kendi bakım yapabilceğim işi yaptıkça öğrenebiliceğim biyer bakıyorum ama yok
-
Küçük hurda motorları sökerek internettn yardım alarak ufak ufak başlayabiliriz.Parçaları numaralandıp ne işe yaradıklarını bilmek lazım ve sorunları tespit etme yetisi.Yolda kalan bi mobiletin diyaframını içeri çektiğini elimle karbüratörden geri benzin üflemesini görerek tespit etmiştim bunun gibi ufak şeylerle başlayabiliriz.
-
Arkadaşlar Siz Bozun Benİ aRAYIN ;)
Ben Size Telden Yardımcı Olurum...
-
serkanADH13 adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar Siz Bozun Benİ aRAYIN ;)
Ben Size Telden Yardımcı Olurum...
buyuksun serkan ustam
Adım
CEM
MOTOSİKLET = ÖZGÜRLÜK
Motora ölmek için değil, Yaşamdan daha fazla zevk almak için binmeliyiz
-
bu motosiklet üzerinde ne yapacağına göre değişebilir sadece sök-tak işlemi yapacaksan birkaç alet dışında fazla bir şeye ihtiyacın olmaz.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)