koruma demirine sis lambası takıcam ancak delik delmem gerekiyor sanırım krom kaplama sanırım komple krom değil.. altta deliği var ama vidalamak mesele acaba klavuzla dişmi açsam dedim hangisi daha kolay olur (klavuz yanlış olabilir anladınız siz)
koruma demirine sis lambası takıcam ancak delik delmem gerekiyor sanırım krom kaplama sanırım komple krom değil.. altta deliği var ama vidalamak mesele acaba klavuzla dişmi açsam dedim hangisi daha kolay olur (klavuz yanlış olabilir anladınız siz)
Küçük, kelepçe tarzı vidalı aparatlar var..
Direksiyona ıvır zıvır takmak için felan..
Onlardan kullansan..
Klavuz deniyor, karşılığına da pafta..
Komple krom olmaz. Kaplama kromaj, delerken çok dikkatli ol kromajı fazla kaldırmadan delmeye çalış.
Her türlü delinir. Farı bağlamak için kullanacağın kelepçe ile koruma demiri arasına ince kauçuk veya
plastik tarzı bir parça sararsan metalin kromajı zedelemesini engellersin. Hemde kaydırmayı önler.
herkeze teşekkür ederim doğalgaz boru kelepçesiyle yapmaya karar verdim en pratiği o.. şimdi led ampul bulmam lazım önce bağlatıcam oto elektrikçiye bulabilirsem sonra taktırırım..
Ya aga git tesısatciya yarım parmak boru kelepcesi ver 2 tane cesit gosterir zatem o sana isini gorcek olani al sende para degil zaten
Direksiyon montaj kelepçesi..
Koruma demiri ile aynı çaptadır, krom..
http://www.sahibinden.com/ilan/yedek...37919351/detay
Bunlara benzer plastik olanlar da bolca piyasada, allen başlı olanlar tavsiye olunur..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)