İstanbul Modial Servisleri
Reklamlar
-
arkadaşlar servis bilgilerini paylaşmak amaçlı açtım başlığı ilk servis benden
Küçükyalı servisi
hiç boşuna gitmeyin adamlarda çalışan bir ufaklık var yağ değişiminde çocuğa verdiler motoru çocukta yağı boşaltıyor yenisini koyuyomu koymuyormu bilmiyorum alt taraftan tahilye somununu yerine takmıyor ve o şekilde geziyorum motorun çekişi düşünce noluyor falan deyip baktığımda gördüm gidincede çocuk işte demezlermi tabi benim motorda kim bilir ileriye dönük nasıl sorunlar çıkacak allah bilir
Reklamlar
-
Geçmiş olsun , Motor senin servis sana muhtaç !
neden ufacık çocuğun çalışmasına göz yumuyorsun ?
-
ya öncelikle kabahat sende neden diye soracak olursan öncelikle her motorcuya veya servise gidilmez işi bilene önüne gelen eli 2 takım tutan tamirhane açıyo oyüzden dikkat etmeli bide çok pahalı duyduma göre bitelden 15milyon alıyolarmış bende çüş dedim bende bisiklet tamircisiyim en fazla 5milyon olmalı gerçi o bile çok
-
istanbulda bi mondial servisi var metini çok duydum sorun olursa bende oraya götürmeyi düşünüyorum şimdi reklam olur falan derlermi acaba söylemiyim adını bariiii
-
yaw söyle iyi adamın reklamı olsun tabiki bizde adam gibi bir servis yüzü görelim
-
servis gerçekten çok önemli. özellikle yağ konusunda şaka yapılmaz. motorda en önemli şeydir. insanın kanı gibidir. bazı servisler de bakımlarda yağı değiştirmeden yağ parası alıyorlar. 10 ytl için canım motorlara yazık oluyor.
Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin
-
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler