Motorunuzu Servisten Alirken Dikkat..!!
-
Kendi işimizi yapalım iyi güzelde ben sıfır motor aldım. Garanti kitapcığında gerekli zamanlarda servisine bakım yaptırmadığım taktirde, garanti dışı kalacağı yazılı, buna nasıl bir çare bulucaz. Konuya hukuksal yönden bilgi sahibi olan var ise bilgisini bizimle paylaşşsın.
Reklamlar
-
bigking adlı üyeden alıntı
Kendi işimizi yapalım iyi güzelde ben sıfır motor aldım. Garanti kitapcığında gerekli zamanlarda servisine bakım yaptırmadığım taktirde, garanti dışı kalacağı yazılı, buna nasıl bir çare bulucaz. Konuya hukuksal yönden bilgi sahibi olan var ise bilgisini bizimle paylaşşsın.
sen orasını düşünme arkadas garanti içide olsa garanti dışı diyolar sonuçta bi moka yaramıyo onların garantisi
-
Arkadaşlar biliyorum heryerde rastlayamayız ama kendisi motosiklet kullanıcısı olan bir usta herhangi bir ustaya göre çok daha emek veriyor işine;benden söylemesi.
-
bazı kesimlerde bulunan motor tamircileri hem japon hemde çin markanın servisini yapıyorlar adam aynı zihniyet aynı olduktan sonra çin japon farketmiyor
'04 Yamaha Nuovo - '56 BMW R25 - '06 Mondial 250 MCT - '94 BMW F650 - '99 Kawasaki ER 5 - '06 Bisan Roadstar 250 - '97 Kawasaki VN800 - '08 Suzuki VL 800 Intruder - '04 Suzuki VL 800 Voluisa - '01 Honda XL 650 V Transalp -'00 BMW F 650 GS
-
Bende motoru ilk aldığım gün içine biraz benzin koyup beni yolladılar.ertesi gün depoyu fullemek için benzinliğe gittim.Adamlar deponun kapağını öyle bi sıkmış ki yarım saat açamadık
-
arkadaşlar bu konuda söylenecek ve verilecek birçok örnek olabilir ve gerçektir....önemli olann bu yetkili servistir işini iyi yapar diyerek güvenilmemeli... Son zaman motorları piyasaya çıkalı 2 sene veya fazla oldu..servislere gidin sorun eğitim durumlarını daha önce nerelerde çalıştığını (tabi köşe başı sokak tamırcılerınden bahsetmiyorum) inanın pek cogu daha önce herhangi bir firmada çalışmamıştır..Bence bir cogunun geçmiş iş tecrübesi 2 seneyi geçmez. bu tecrübe ile size ve bizlere verilen hizmetin kaliteside bu foruma yapılan şıkayet ve verilen örneklerle kanıtlıdır... İyisimi siz siz olun ne olursa olsun motorunuzun başından ayrılmayın arkadaşlar.. kendinize iyi bakın ....
[B][COLOR="DarkOrange"]CBF 150 ADANA[/COLOR][/B]
-
Ufak yerlerde boyle sorunlar olmuyor allahtan . Ben ustama gidiyorum sabahtan oturuyoruz cay iciyoruz bi taraftan o işleniyor ben izliyorum . Yaklasik 2 saatte en fazla butun işi goruluyor. Zincirini cikartip mazotun icinde yikayarak piril piril yapiyor. Yagıdı degitiriyor. Fren ayarlari v.s ne yapilcaksa hepsini ayarlıyor. Bi gez bakalim diyor. Cikip bi tur atiyorum . super para konsurnda da 20 YTL ye iş bitiyor .
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler